Κοινή προετοιμασία των Παίδων ΟΥΚ Βόλου και Υδραϊκού

Κοινή προετοιμασία έγινε το Σαββατοκύριακο 16 & 17 Μαρτίου για την ομάδα Παίδων του ΟΥΚ Βόλου – Βόλος Υδατοσφαίριση – Κολύμβηση με την αντίστοιχη ομάδα του Υδραϊκού, μια ομάδα που βρίσκεται σε διαρκή άνοδο τα τελευταία χρόνια.

Οι νεαροί υδατοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν παρέα και να παίξουν μια σειρά φιλικών παιχνιδιών. Οι επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις πλησιάζουν και πλέον όλες οι ομάδες κορυφώνουν την προετοιμασία τους και τα φιλικά παιχνίδια συνεισφέρουν τα μέγιστα σ’ αυτό τον σκοπό. Ειδικά, όταν στην προετοιμασία συμμετέχει (ως προπονητής) ένας από τους καλύτερους Έλληνες πολίστες όλων των εποχών, ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, προπονητής του Υδραϊκού. Ολυμπιονίκης (4η και 6η θέση σε δύο Ολυμπιάδες), 2 φορές Πρωταθλητής Ευρώπης (με Ολυμπιακό και Παρτιζάν),  3η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την Εθνική ομάδα και εκατοντάδες συμμετοχές είναι μερικά από τα επιτεύγματα της πολύ μεγάλης αθλητικής καριέρας του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου. Τι καλύτερο για τους πολίστες που τώρα ξεκινούν την πορεία τους να έχουν μπροστά τους και να εμπνέονται από τεράστιες αθλητικές προσωπικότητες!

Η προετοιμασία των μικρών ομάδων συνεχίζεται το επόμενο τετραήμερο 22-25 Μαρτίου με τη συμμετοχή των ομάδων Παίδων και Μίνι Παίδων του συλλόγου στο 8ο Splash waterpolo mini tournament, που θα διεξαχθεί στο Λουτράκι με τις κορυφαίες ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μια από τις κορυφαίες συμμετοχές είναι του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου από τη Σερβία. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί σε 3 κατηγορίες, παίδων, μίνι παίδων και προμίνι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.