Κινείται νομικά κατά του Astra η Νίκη Βόλου

Τα όσα ειπώθηκαν σε κυριακάτικη αθλητική εκπομπή του Astra Tv (σ.σ. ότι η Νίκη διοικείται από Αλβανούς μουσουλμάνους) εναντίον των κ.κ. Ιμεράι και Πρόγκνι θεωρούνται υποτιμητικά και δυσφημιστικά και από τους ίδιους και από σύσσωμη τη Δ.Ε. της Νίκης Βόλου συνολικά και φυσικά θα υπάρξει αντίδραση σε νομικό επίπεδο με κατάθεση αγωγής κατά του καναλιού.

Πάντως, το παράπονο του κ. Πρόγκνι είναι ότι θα μπορούσαν, πριν γίνονται κρίσεις για τον ίδιο, να τον ρωτήσουν, αφού (και χωρίς βεβαίως να είναι ανάγκη να απολογηθεί για κάτι), η οικογένειά του είναι χριστιανική και πολύ θρησκευόμενη, όπως λέει ο ίδιος, ενώ ο γενικός αρχηγός της ομάδας έχει κάνει τατουάζ στο δεξί του χέρι έναν σταυρό.

Μάλιστα μιλώντας στον Blue Heart, ο κ. Πρόγκνι είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι γνώστης της ελληνικής ιστορίας, και της αρχαίας και της νεότερης, και γνώστης της ελληνικής γλώσσας και είμαι πολύ περήφανος που είμαι στη Ελλάδα και έμαθα και την ελληνική κουλτούρα. Σε ό,τι αφορά τη θρησκεία, αυτοί οι κύριοι που το είπαν και τους οποίους δεν τους ξέρω και δε μ’ ενδιαφέρουν, κάνανε ένα πολύ μεγάλο λάθος και πιθανόν δε με γνωρίζουν καθόλου. Εγώ είμαι από χριστιανική οικογένεια από πάππου προς πάππου και στο δεξί μου χέρι έχω έναν σταυρό. Όσον αφορά τον κ. Ιμεράι, επειδή τον ξέρω από τα παιδικά μου χρόνια, είναι πιο Χριστιανός απ’ αυτούς, δεν τον έχω δει ποτέ να πλησιάζει σε τζαμί. Μεγαλώσαμε στην Ελλάδα, έχουμε την κουλτούρα την ελληνική και τη νοοτροπία και αγαπάμε πραγματικά την Ελλάδα ως δεύτερή μας πατρίδα και είμαστε υπερήφανοι που ζούμε εδώ. Σκοπός τους είναι να βάλουν τον κόσμο της Νίκης Βόλου να μαλώσει ε τη διοίκηση και να μην πάει η ομάδα μπροστά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.