Κινητικότητα για επιστροφή Μέτσε και Τζιώρα στη Νίκη

Νέτι Μέτσε και Χρήστος Τζιώρας είναι δύο από τα αγαπημένα παιδιά του κόσμου της Νίκης Βόλου, με τον πρώτο να αγωνίζεται για πρώτη φορά στην καριέρα του, χωρίς να φορά την κυανόλευκη φανέλα τη σεζόν που τελείωσε, κάνοντας μία πολύ καλή χρονιά με την Α.Ε. Καραϊσκάκης στη Σούπερ Λιγκ 2, ενώ στην ίδια κατηγορία ήταν με τα Χανιά και ο Χρήστος Τζιώρας.

Και για τους δύο ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με πληροφορίες του Magnesiasports, υπάρχει επιθυμία από την πλευρά της Νίκης να επιστρέψουν στην ομάδα και μάλιστα σήμερα Τρίτη (30/6) υπήρξε συνάντηση σε καφετέρια του Βόλου με παρόντες τους συγκεκριμένους παίκτες και τους κ.κ. Βενέτη, Βεργέτη και Αγγελάρα.

Αυτή η συνάντηση δεν είχε αυστηρά επαγγελματικό χαρακτήρα, αλλά κυρίως φιλικό, αλλά είναι βέβαιο ότι στους δύο παίκτες έχει ήδη πέσει η ιδέα να ξαναφορέσουν τη φανέλα με τον άγγελο στο στήθος. Βέβαια να σημειωθεί ότι ο Τζιώρας είναι στον Βόλο για προσωπικούς λόγους κι όχι επειδή κλήθηκε από τη Νίκη για συζητήσεις.

Συνάντηση στη Λάρισα με μεταγραφικούς στόχους

Κατά τα λοιπά ο Στάικος Βεργέτης είναι από τη Δευτέρα στον Βόλο, συναντήθηκε, όπως ήταν φυσικό με τον Βασίλη Βενέτη, ενώ την Τετάρτη (2/7) θα έρθει στην πόλη και ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου, όμως πιο μπροστά ο μεγαλομέτοχος θα βρεθεί στη Λάρισα για συνάντηση με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Τον ερχομό του κ. Παπακωνσταντίνου περιμένουν άπαντες στην ΠΑΕ Νίκη, για να διαμορφωθεί ένα πλάνο για τη νέα χρονιά και στο πλαίσιο αυτού δεν αποκλείεται και κάποια πρόσωπα να έχουν διαφορετικές αρμοδιότητες.

Τη Δευτέρα η Γ.Σ. των 153 μετόχων

Τη Δευτέρα θα γίνει η Γ.Σ. των μετόχων της ΠΑΕ στο Παντελής Μαγουλάς και οι άνθρωποι της Νίκης Βόλου έχουν αποφασίσει να μπουν αυστηρά στη σκεπαστή κερκίδα του γηπέδου 153 άτομα, όσοι ακριβώς δηλαδή έχουν μέχρι τώρα αγοράσει μετοχές. Στη Γενική Συνέλευση, αν όλα πάνε κατ’ ευχή με τον Στάικο Βεργέτη και δε σημειωθεί κάποια εντυπωσιακή ανατροπή, τότε ο 43χρονος προπονητής θα δώσει το παρών, για να μιλήσει στους παρευρισκόμενους. Να αναφερθεί πάντως ότι οι προτάσεις προς τον κ. Βεργέτη όλες τις προηγούμενες μέρες έπεφταν βροχή, δείγμα της μεγάλης του αξίας, αλλά όλα δείχνουν ότι τελικά αυτός θα συνεχίσει στην ομάδα του Βόλου.

Να τονιστεί ότι η διοίκηση γνωρίζει και για το γεγονός ότι ένας από τους ξένους παίκτες της έχει πολύ καλή πρόταση από νεοφώτιστη νησιωτική ομάδα, κάτι όμως που δεν παραξενεύει κανέναν, αφού φέτος η Νίκη έκανε εξαιρετικές επιλογές σε ξένους και στην ομάδα εκτιμούν ότι είχε τους καλύτερους στην Φούτμπολ Λιγκ. Έτσι, πιστεύουν ότι είναι φυσικό να προσελκύουν το ενδιαφέρον  γενικότερα, όμως υπάρχει αρκετή αισιοδοξία ότι οι τέσσερις απ’ αυτούς θα μείνουν.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.