Κοιτάει ποδοσφαιριστές με παιχνίδια στα πόδια τους η Νίκη

Μ’ αυτή την επισήμανση συμφώνησε και στις πρόσφατες δηλώσεις του στο Blue Heart ο Φάντζιο Μπούις, ο οποίος έκανε τη σύγκριση με το καλοκαίρι, λέγοντας: «Το καλοκαίρι πολλοί παίκτες μας απαντούσαν αρνητικά, γιατί αναρωτιόνταν αν θα πληρώνονται. Η Νίκη είναι μεγάλη ομάδα, αλλά το όνομα δεν ακούγεται προς τα έξω έτσι. Αυτό προσπαθούμε να φτιάξουμε φέτος, για να λένε οι παίκτες “ναι, θέλουμε να έρθουμε στη Νίκη” και να έχουν ένα κίνητρο να έρθουν εδώ. Αυτό παλεύουμε φέτος να γίνει. Δυστυχώς δε βοηθάνε τα αποτελέσματα σ’ αυτό.

Όμως πιστεύω ότι με την οργάνωση και με την εικόνα που βγάζουμε προς τα έξω, θα τα καταφέρουμε. Ποτέ δεν είπαμε ότι ο πρώτος στόχος είναι η άνοδος, είπαμε να φτιάξουμε μία ομάδα μέσα στα οικονομικά πλαίσια που έχουμε θέσει και δεν ξεφύγαμε ούτε ένα ευρώ. Αν δεν οργανωθείς είναι θέμα χρόνου, αν ανέβεις, να πέσεις γρήγορα, ενώ τώρα έχεις τις βάσεις, για να μείνεις».

Και επειδή με την άδεια της μιας βδομάδας των ποδοσφαιριστών να «τρέχει», το αγωνιστικό κομμάτι περνά σε δεύτερη μοίρα, το βλέμμα πλέον θα στραφεί στις μεταγραφικές κινήσεις, που οι πληροφορίες λένε ότι θα είναι δύο ή τρεις, οι οποίες σε συνδυασμό με την επιστροφή του Αναστασίου αρχικά κι έπειτα του Παπαδήμα, ελπίζεται ότι θα αλλάξουν προς το καλύτερο την εικόνα της ομάδας.

Γι’ αυτά τα ζητήματα ο Φάντζιο Μπούις σχολίασε στο Blue Heart ότι σκοπός είναι να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές με παιχνίδια στα πόδια τους: «Θα πάρουμε στη θέση του Μωυσίδη σίγουρα έναν παίκτη, που θα έχει παιχνίδια στα πόδια του. Θέλουμε τέτοιους παίκτες, για να μπορούν να μπουν πιο γρήγορα στην ομάδα. Για τα δύο παιδιά, που είχαν τραυματισμούς, ο Αναστασίου είναι σε πολύ καλό επίπεδο και θα μπορέσει ίσως να βοηθήσει και με τον Ρήγα, όχι ως βασικός, ενώ ο Παπαδήμας μετά από ένα μήνα θα μπορεί να βοηθήσει».

Σε ό,τι αφορά το επόμενο παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο, ο Βέλγος τεχνικός ανέφερε: «Το πρώτο παιχνίδι με τον Ρήγα μας κάθεται ακόμη στο στομάχι. Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος από τον πρώτο γύρο. Οπότε στον δεύτερο γύρο πρέπει να δώσουμε απάντηση. Πιστεύω ότι δε θα υπάρχει το ίδιο άγχος στον δεύτερο γύρο».

Γεωργίου: «Δεν πρέπει να ξεχάσουν μέσα στις γιορτές ότι είναι ποδοσφαιριστές»
Ενόψει της πρώτης αναμέτρησης για το 2018 τη δική του άποψη έδωσε ο γυμναστής της ομάδας Ανδρέας Γεωργίου: «Εμείς προσπαθούμε να κρατήσουμε τα παιδιά σωματικά και πνευματικά, ώστε, μόλις επιστρέψουμε, να μπουν κατευθείαν στην τελική ευθεία για το πρώτο παιχνίδι του δεύτερου γύρου. Οι παίκτες έχουν επτά μέρες άδεια, αλλά στις έξι από τις επτά μέρες έχουν πάρει ατομικό πρόγραμμα και κάθε μέρα πρέπει να το εφαρμόσουν. Αυτό το διάστημα που είναι σε διακοπές δε θα πρέπει να ξεχνάνε ότι είναι ποδοσφαιριστές».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.