«Κλείδωσε» ο τελικός Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με ανακοίνωση της ΕΠΟ

Για τη σύσκεψη που συγκαλεί την Πέμπτη (28/3) στα γραφεία της με τη συμμετοχή και του Αχιλλέα Μπέου

Σύσκεψη για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson στις 18 Μαΐου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (28/3) στα γραφεία της ΕΠΟ, όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία!

Στη σχετική ανακοίνωση, μάλιστα, τονίζεται πως στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν όλοι οι εμπλεκόμενοι, ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας ο Διευθυντής κ. Γιώργος Ντιζές και ο υποδιευθυντής κ. Θανάσης Κουλούρης, από τις φιναλίστ ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος και ο αντιπρόεδρος Λεωνίδας Μπουτσικάρης και από τον Άρη ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης και ο αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος Παναγιώτης Μπιλίρης.

Έτσι λοιπόν επιβεβαιώνεται πλήρως ότι ο τελικός θα γίνει για μία ακόμη χρονιά στο Πανθεσσαλικό κι ότι ο Βόλος “κλειδώνει” ως έδρα του μεγάλου αγώνα, ωστόσο παραμένει ανοιχτό το αν θα γίνει με κόσμο το ματς.

Θυμίζουμε, στις 13 Μαρτίου είχε πραγματοποιηθεί σύσκεψη για την έδρα, η οποία θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη, με την ομοσπονδία να αναφέρει τότε σε ανακοίνωσή της ότι «οφείλει να εφαρμόσει την προκήρυξη και μόνο». Υπενθυμίζεται ότι στην προκήρυξη αναφέρεται ότι «αν προκριθούν ομάδα της Αθήνας και ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου».

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Σύσκεψη για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson (18 Μαΐου, Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου) θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 στις 12 μ.μ. στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων.

Θα παραστούν, ο δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας ο διευθυντής κ. Γιώργος Ντιζές και ο υποδιευθυντής κ. Θανάσης Κουλούρης, από τις φιναλίστ ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος και ο αντιπρόεδρος Λεωνίδας Μπουτσικάρης και από τον Άρη ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης και ο αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος Παναγιώτης Μπιλίρης».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.