Κλείνει Περέιρα η ΑΕΚ, ανανέωσε με Άμραμπατ, «σφήνα» Φιορεντίνα για Στρακόσια

Τον Αργεντινό «Τούκου» Περέιρα φέρεται να έχει κλείσει η ΑΕΚ, με τον δημοσιογράφο Χερμάν Γκαρσία Γκρόβα να τονίζει ότι πλέον η μεταγραφή έχει ολοκληρωθεί καιπως  ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός πρέπει να θεωρείται παίκτης της ΑΕΚ.

Ο Αργεντίνος δημοσιογράφος τονίζει ότι υπάρχει προφορική συμφωνία στα πάντα και οι δύο πλευρές βρίσκονται στη διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων. Ο Περέιρα θα υπογράψει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026 και θα ταξιδέψει άμεσα στην Ελλάδα.

Τελευταία του ομάδα είναι η Ουντινέζε, στην οποία επέστρεψε το καλοκαίρι του 2020. Έγινε ένας από τους σημαντικότερους παίκτες, φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και αγωνίστηκε σε 123 επίσημους αγώνες, έχοντας πετύχει 19 γκολ και 27 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει μείνει ελεύθερος από χθες 1η Ιουλίου.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο Περέιρα έχει 19 συμμετοχές και 2 γκολ με την Εθνική ομάδα της Αργεντινής.

Ακόμη, η ΑΕΚ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Νορντίν Άμραμπατ ως το 2025. Αναλυτικά: «H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την συμφωνία για νέο συμβόλαιο με τον Νόρντιν Άμραμπατ, διάρκειας ως τις 30 Ιουνίου του 2025.
Θα είναι η τέταρτη σεζόν που ο Νόρντιν θα φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ, καθώς βρίσκεται στην ομάδα από το καλοκαίρι του 2021. Έχει ήδη 104 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα, σε Ελλάδα κι Ευρώπη. Έχει πετύχει 20 γκολ κι έχει «σερβίρει» 16 ασίστ, ενώ ήταν από τους πιο σημαντικούς «πυλώνες» του ιστορικού νταμπλ της σεζόν 2022-2023.

Πριν από την ΑΕΚ είχε ήδη μια πολύ σημαντική καριέρα σε Αϊντχόφεν, Καϊσέρισπορ, Γαλατασαράι, Μάλαγα, Γουότφορντ, Λεγανιές και Αλ Νασρ.

Νόρντιν, είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που θα βρίσκεσαι μαζί μας και την σεζόν 2024-2025. Να έχεις υγεία και να ζήσουμε μεγάλες στιγμές όλοι μαζί κι αυτή τη χρονιά».

«Σφήνα» Φιορεντίνα για Στρακόσια

Η ΑΕΚ έχει μπει στην τελική ευθεία για την απόκτηση του Θωμά Στρακόσια, για τον οποίο -όπως αναφέρουν ιταλικά Μέσα- υπάρχει ενδιαφέρον από τη Φιορεντίνα.

Ο Αλβανός τερματοφύλακας έκανε πολύ καλά παιχνίδια στο Euro 2024 και αυτό μόνο απαρατήρητο δεν έχει περάσει από ομάδες της Ευρώπης, αφού η ΑΕΚ δεν «παίζει» μόνη της για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με το «Nazionale» από την Ιταλία ο Στρακόσια είναι στη μεταγραφική λίστα της Φιορεντίνα, μιας και η παραμονή του Τερατσιάνο παραμένει ανοικτή, ενώ στα ραντάρ υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που εξετάζονται από τους «βιόλα».

Παράλληλα, το «Corriere dello Sport» επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των φιναλίστ του Conference League αποκαλύπτοντας πως η Μπρέντφορντ αξιώνει τον 29χρονο με ένα ποσό στα 4 εκατ. ευρώ.

Θυμίζουμε ότι ο Στρακόσια γνωρίζει καλά το ιταλικό πρωτάθλημα αφού αγωνιζόταν στο Καμπιονάτο από το 2013 έως το 2022, με τις φανέλες των Λάτσιο και Σαλερνιτάνα.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.