Κλειστή και η Γ’ Εθνική με απόφαση της ΕΠΟ

«Πιάνοντας» και τη συγκεκριμένη κατηγορία για το Μητρώο

Δεν μένει μόνο στην αναστολή των πρωταθλημάτων ΕΠΣ αλλά σε όλα τα ερασιτεχνικά, ακόμη και πανελληνίου χαρακτήρα, συμπεριλαμβάνοντας και τη Γ’ Εθνική η ΕΠΟ με την απόφασή της.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Με 57 ψήφους υπέρ, 4 κατά και 4 λευκά, η ΕΠΟ αποφάσισε να διακοπούν όλα τα Πανελλήνια και Τοπικά Ερασιτεχνικά Πρωταθλήματα της χώρας, εκφράζοντας την αντίθεση της Ομοσπονδίας στην εφαρμογή του νόμου που απαγορεύει τη συμμετοχή σωματείων στα πρωταθλήματα εάν δεν εγγραφούν στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων.

2.Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ να αναστείλει την ιδιότητα μέλους όποιας Ένωσης δεν εφαρμόσει την παραπάνω απόφαση και δεν διακόψει τα πρωταθλήματά της.

3.Η ΕΠΟ να καταθέσει πρόσθετη παρέμβαση στο Συμβούλιο της Επικρατείας υπέρ των τεσσάρων σωματείων της ΕΠΣ Δωδεκανήσου που έχουν προσφύγει σε αυτό για την συνταγματικότητα των διατάξεων που αφορούν στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων.Τις εργασίες της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Ενώσεων-Μελών της ΕΠΟ παρακολούθησε δια ζώσης η επικεφαλής Ομοσπονδιών Ευρώπης της FIFA κα Χάιντι Μπέχα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.