“Κλειδώνει” την παραμονή του στο ΕΑΚ με Νικόπολη ο Ολυμπιακός Β.

Αμφίβολοι οι Ίλτσογλου (ΦΩΤΟ) και Μπόγδανος, ενόψει Κυριακής

Το “ροζ φύλλο” που θα σφραγίσει την παραμονή του στην κατηγορία, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, επιθυμεί ο Ολυμπιακός Βόλου, την Κυριακή το απόγευμα στο ΕΑΚ, κόντρα στη Νικόπολη Πρέβεζας.

Το έργο της ομάδας του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη, από τη μία, δύναται να κριθεί εύκολο, βάσει της δυναμικότητας του αντιπάλου. Η Πρέβεζα είναι και μαθηματικά υποβιβασμένη και δε διεκδικεί τίποτα περαιτέρω από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, πέρα από την αποκόμιση κάποιων επιπλέον εμπειριών. Από την άλλη, όμως, οι ερυθρόλευκοι ενδέχεται να παραταχθούν στην αναμέτρηση που έρχεται με δύο σημαντικότατες απουσίες. Ο λόγος για τους Δημήτρη Μπόγδανο και Θοδωρή Ίλτσογλου, των οποίων η συμμετοχή στο παιχνίδι της Κυριακής είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Ο πρώτος έχει ακόμα ενοχλήσεις στη μέση και προπονείται συντηρητικά, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, ενώ ο δεύτερος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον τετρακέφαλο, από την περασμένη εβδομάδα, και δεν έχει προπονηθεί καθόλου από τη Δευτέρα. Στις δύο τελευταίες προπονήσεις της εβδομάδας, την Παρασκευή και το Σάββατο, αμφότεροι θα προσπαθήσουν να βγάλουν όλο το πρόγραμμα, μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, κι ανάλογα με την κατάστασή τους, θα αποφασιστεί και το αν θα αγωνιστούν την Κυριακή.

Με νίκη, πάντως, ο Ολυμπιακός “κλειδώνει” τη σωτηρία του, καθώς μόνο αν γίνουν πραγματικότητα… “παρανοϊκά” σενάρια στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, μπορεί να κινδυνέψει, παρά το γεγονός ότι δεν έχει πραγματοποιήσει ακόμα και το ρεπό του.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής:

Γ’ Εθνική/3ος Όμιλος

Κυριακή 7 Απριλίου

ΔΑΚ Γρεβενών 17.00 Πρωτέας Γρεβενών-ΑΟΚ Βέροιας
Παλαμά 17.00 Τιτάνες Παλαμά-ΑΟ Καλαμπάκας
Νέο ΚΓ Ιωαννίνων 17.00 ΑΓΣ Ιωαννίνων-ΓΑΣ Μελίκης
Μπάρας 17.00 Ίκαροι Τρικάλων-Δόξα Λευκάδας
ΕΑΚ Βόλου 17.00 Ολυμπιακός Βόλου-Νικόπολη Πρέβεζας (Γκέκας-Ιατρόπουλος (Τσιργούλας)
Εκπ. Μαντουλίδη 17.00 Μαντουλίδης-ΠΑΣ Γιάννινα

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.