Κλείνει μετά το φιλικό της Πέμπτης το γήπεδο της Αγριάς

Από την Παρασκευή 7/9 μετά το φιλικό του Θησέα με τον Ολυμπιακό Βόλου την Πέμπτη θα κλείσει το γήπεδο της Αγριάς για εργασίες στον αγωνιστικό χώρο, καθώς θα γίνει επανασπορά, και η ομάδα του Θησέα θα μπει στο γήπεδό της και πάλι τον Νοέμβριο.

Να σημειωθεί ότι στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Β., που θα χρησιμοποιηθεί για τελευταία φορά το γήπεδο, θα υπάρχει εισιτήριο 5 ευρώ, ενώ τα παιδιά της ακαδημίας του συλλόγου και οι γονείς τους θα εισέλθουν δωρεάν και καλούνται να δώσουν το παρών από τη διοίκηση, για να δουν από κοντά την προσπάθεια που κάνει η ομάδα στη Γ’ Εθνική, όπου ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Από το ματς με τους ερυθρολεύκους θα λείψει σίγουρα ο Οικονόμου, που είναι εκτός Βόλου και επιστρέφει την Τρίτη (4/9), ευρισκόμενος στις τελευταίες μέρες της αποθεραπείας του, πριν ξαναμπεί πάλι στις προπονήσεις, ενώ πιθανόν να απουσιάσει και ο Σφάκας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Από την άλλη, θα αγωνιστούν κανονικά οι Αγιασιώτης, Χατζησταμάτης, Παπαϊωάννου, που δεν έπαιξαν με τον Ρήγα Φεραίο το περασμένο Σάββατο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.