Κλήρωσε για κύπελλα και Τοπικό Γυναικών η ΕΣΠΕΚΕΛ

Τα ζευγάρια που έβγαλε η κληρωτίδα

Κλήρωση για τα ζευγάρια της Β’ Φάσης στο τοπικό πρωτάθλημα Βόλεϊ Γυναικών, αλλά και για τα αντίστοιχα κύπελλα Ανδρών και Γυναικών που διοργανώνει πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης 22 Μαρτίου η ΕΣΠΕΚΕΛ, με τις αναμετρήσεις να είναι σίγουρα ενδιαφέρουσες.

Για την άνοδο στη Β’ Εθνική Γυναικών αρχικά επισημάνθηκε ότι προκρίθηκαν οι ΑΟ Σκοπέλου και ΓΣ Βόλου από τον Α’ όμιλο, η Άμιλλα Τρικάλων και ο Φιλαθλητικός Αμπελώνα από τον Β’ και οι Αναγέννηση Λειβαδιάς και Φθία Λαμίας από τον Γ’, ενώ ΑΟ Σουφλαρίων και Φιλαθλητικός Τρικάλων πήραν και αυτοί την πρόκριση ως οι τρίτες καλύτερες από Α’ και Β’ Όμιλο.

Από εκεί και πέρα, από τις τρεις πρώτες των ομίλων έγινε κλήρωση ώστε ν’ αγωνιστούν με τους δύο καλύτερους τρίτους. Τα ζευγάρια που προέκυψαν συνολικά έχουν ως εξής:

Αναγέννηση Λειβαδιάς-Φιλαθλητικός Τρικάλων

Άμιλλα Τρικάλων-ΑΟ Σουφλαρίων

ΑΟ Σκοπέλου-Φιλαθλητικός Αμπελώνα

Φθία Λαμίας-ΓΣ Βόλου

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν το διήμερο 8-9 Απριλίου και οι επαναληπτικοί το σαββατοκύριακο 22-23 Απριλίου. Από εκεί και πέρα το Final Four θα διεξαχθεί το διάστημα 30 Απριλίου-1 Μαΐου.

Στο κύπελλο Ανδρών πάλι τα δεδομένα ήταν πιο απλά, αφού μόλις τέσσερις ομάδες, οι Αργώ Βόλου, Άμιλλα Τρικάλων, ΑΕΛ και Εθνικός Λάρισας μπήκαν σε κληρωτίδα, και μετά από διπλούς αγώνες θα προκύψουν οι νικητές που θα παίξουν στον τελικό.

Τα ζευγάρια που προέκυψαν με πρώτη την ομάδα στην έδρα της οποίας θα γίνει το πρώτο παιχνίδι, έχουν ως εξής:

Εθνικός Λάρισας-Αργώ Βόλου

Άμιλλα Τρικάλων-ΑΕΛ

Το κύπελλο Γυναικών

Στο κύπελλο Γυναικών τα δεδομένα ήταν πιο σύνθετα, καθώς σ’ αυτό δήλωσαν συμμετοχή 10 ομάδες, τέσσερις από το Τοπικό ΕΣΠΕΚΕΛ και έξι από τη Β’ Εθνική.

Αρχικά, οι ομάδες από το Τοπικό ΕΣΠΕΚΕΛ θα αγωνιστούν μεταξύ τους και η τελική νικήτρια θα πάρει μέρος στο Final Four της διοργάνωσης, παίζοντας με μία από τις ομάδες της Β’ Εθνικής.

Τα ζευγάρια που έβγαλε η κληρωτίδα είναι τα εξής:

ΓΣ Βόλου- Φιλαθλητικός Τρικάλων

ΓΣ Μουζακίου-ΑΣ Φαρσάλων

Oι νικητές αυτών θα παίξουν στη συνέχεια μεταξύ τους και θα προκύψει η ομάδα που θα πάρει μέρος στα ημιτελικά.

Από εκεί και πέρα τα ζευγάρια για τις ομάδες της Β’ Εθνικής προέκυψαν ως εξής:

Ασκληπιός Τρικάλων-ΓΣ Νίκαιας

ΣΠΑ Καρδίτσας- Ολυμπιακός Βόλου

Φοίβος 2002-ΑΕΛ

Τέλος, έγινε και η σχετική κλήρωση, οπότε στο Final Four η ομάδα που θα προκύψει από το τοπικό της ΕΣΠΕΚΕΛ θα αγωνιστεί με την ομάδα που θα προκύψει από το ζευγάρι Φοίβος 2002-ΑΕΛ.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.