Κλήσεις αθλητών του Ολυμπιακού Βόλου στο Αναπτυξιακό της Τεχνικής Κολύμβησης

Από την Περιφέρεια Νότιας Ελλάδας ξεκινά το διήμερο 23 και 24 Οκτωβρίου το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα 139 νεαρών και ταλαντούχων αθλητών και αθλητριών στην Τεχνική κολύμβηση, το οποίο την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο (2020-21), λόγω της πανδημίας για covid – 19, δεν κατέστη δυνατό να υλοποιηθεί.

Στο πρόγραμμα θα ενταχθούν αθλητές και τριες με 1η έως 6η πανελλήνια νίκη σε ατομικό αγώνισμα, την περίοδο 2020-21, στις Κατηγορίες Παίδων/Κορασίδων (Κ15) και Παμπαίδων/Παγκορασίδων Α’, Β’ (Κ13 και Κ12). Στις επιλογές περιλαμβάνονται και ένας αθλητής και δύο αθλήτριες του Ολυμπιακού Βόλου και συγκεκριμένα ο Νίκος Λύτρας και οι Δέσποινα-Μαρία Παπαδοπούλου και Ναυσικά Βαβίτσα.

Η ΚΟΕ προβλέπει δύο προπονητικές συναντήσεις ανά περιφέρεια, με βάση πάντα το αγωνιστικό πρόγραμμα. Για την Περιφέρεια Βορείου Ελλάδος έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις στις 30 και 31 Οκτωβρίου.

Οι προπονητικές συναντήσεις θα γίνονται υπό την κεντρική καθοδήγηση των Ομοσπονδιακών τεχνικών, σε συνεργασία με τους σωματειακούς προπονητές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.