Κλήσεις έντεκα αθλητριών βόλεϊ της Μαγνησίας στο Κλιμάκιο Κεντρικής Ελλάδας

Έντεκα αθλήτριες του βόλεϊ από τη Μαγνησία, κλήθηκαν από τους Ομοσπονδιακούς Προπονητές Γούλα Ευθύμιο και Κουτσογιάννη Μαρίνο, καθώς και από τους συνεργάτες τους Περιφερειακούς Ομοσπονδιακούς Προπονητές κο Γκότση Θωμά, κα Πλιάκα Βασιλική, κο Ξύδη Περικλή και κο Τιρτιράκη Λευτέρη, να προσέλθουν για Γενική Συγκεντρωτική Προπόνηση Κλιμακίου Κεντρικής Ελλάδας. Αυτή θα λάβει χώρα αύριο Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022 στις 10:45, στο κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης Λάρισας.
Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τις Μαρκέλα Παΐλα και Ελισσάβετ Παπαργύρη από τον Α.Σ. BV Αργώ Βόλου, τις Ελένη Ιωνά, Ιωάννα Κατσίβελου και Μελίνα Προφαντή από τον Γ.Σ. Βόλου, τις Κοραλία Μπαλάσκα και Λυδία Πρόγιου από τη Νίκη Βόλου, Ελένη Καρεπίδου και Παναγιώτα Καρυοφύλλη από τον Γ.Σ. Σκιάθου, Αικατερίνη Γοδινοπούλου από τον Ολυμπιακό Βόλου και την Βασιλική Μακρή από τον Γ.Σ. Αλμυρού.
Όλοι οι αθλητές – αθλήτριες θα πρέπει να προσκομίσουν τη θεωρημένη Κάρτα Υγείας από δημόσιο ή ιδιώτη καρδιολόγο ή πιστοποιημένο για την συγκεκριμένη εξέταση ιατρό
Θα ακολουθηθούν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες τήρησης των πρωτοκόλλων υγείας για την προστασία των αθλητών – αθλητριών και προπονητών από την πανδημία του covid-19
Πέραν των άλλων οδηγιών για την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων της ΓΓΑ, θα είναι απαραίτητη η προσκόμιση των πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης ή των βεβαιώσεων έπειτα από τα αντίστοιχα self tests. Παρακαλούμε πολύ το self test να γίνει την ίδια ημέρα της προπόνησης, σε διαφορετική περίπτωση δεν θα γίνει δεκτή η αθλήτρια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.