Κλήσεις σε κοινόβιο Κωπηλασίας για Βολιώτες

Με πρόσκληση σε 18 αθλητές κι αθλήτριες, μεταξύ αυτών τέσσερα άτομα με άμεση ή έμμεση σχέση με τον Βόλο ξεκινάει σήμερα Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά το πρώτο προπονητικό κοινόβιο της νέας χρονιάς, που είναι πολύ σημαντική αφού θα δοθούν τα πρώτα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού το 2024.

Έτσι, κλήθηκαν οι Σοφία Δαλίδου και Παναγιώτης Αδάμ από τον ΟΕΑΝΑΒ αλλά και οι έχοντες ρίζες στη Μαγνησία Γιάννης Καλανδαρίδης και Αντώνης Παπακωνσταντίνου του ΕΝΟΑ.

Οι κλήσεις αφορούν στους αθλητές που πήραν μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών του Ράτσιτσε καθώς και τους  αθλητές κι αθλήτριες που κατέκτησαν μετάλλια στα Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Κάτω των 23 και Εφήβων-Νεανίδων. Το πρώτο αυτό κοινόβιο ενσωμάτωσης θα διαρκέσει ως τις 16 Οκτωβρίου και κατά τη διάρκειά του θα γίνουν  αξιολογήσει προκειμένου να επιλεχθούν εκείνοι οι αθλητές-τριες που θα πάρουν μέρος στο επόμενο από 28 Οκτωβρίου έως 20 Νοεμβρίου.

Εντός Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν και σωματειακά τεστ για αθλητές-τριες Κ23 και άλλους με εκείνους που θα επιλεγούν να παίρνουν μέρος σε κοινόβιο από 28/11 έως 4/12.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.