Κλήση της Σιουμουρέκη στην Εθνική Κορασίδων

Ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ16 στην Πορτογαλία

Με τα καλύτερα λόγια μιλούν όλοι οι φίλοι του μπάσκετ και όχι μόνο για την πορεία των Κορασίδων του Ολυμπιακού Βόλου, με τη νεαρή αθλήτρια Βασιλική Σιουμουρέκη να δείχνει το ταλέντο της και να εξαργυρώνει τις εμφανίσεις της με κλήση στην Εθνική Κορασίδων!

Η Σιουμουρέκη αναδείχθηκε πρώτη ριμπάουντερ με 88 ριμπάουντ και δεύτερη σκόρερ με 115 πόντους στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος Κορασίδων, ενώ ήταν και μέλος της καλύτερης πεντάδας. Έτσι, ήρθε η κλήση στην Εθνική Κορασίδων, που αρχίζει την δική της προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ16 που θα διεξαχθεί 19-27 Ιουλίου στο Ματοσίνιος της Πορτογαλίας.

Συνολικά, οι αθλήτριες που καλούνται είναι οι : Σοφία Γιαπιτζόγλου, Έλενα Μηλιαρά (Ανδρογέας), Μαργαρίτα Μπάτσιου, Αγγελική Ζιάκα, Δανιέλα Φελούρη (Παναθηναϊκός), Θεοδώρα Τσιανασλίδου, Φωτεινή Σίρπα (Παναθλητικός), Παναγιώτα-Ρουμπίνη Στολίγκα, Ναταλία Αρσενιάδου (Εσπερίδες Καλλιθέας), Λύδια Χατήρα (Αγ. Παρασκευή), Βασιλική Σιουμουρέκη (Ολυμπιακός Β.), Βασιλική Χωλοπούλου (Λασσάνης Κοζάνης), Αριστέα Παρασκευοπούλου (Αθηναϊκός), Ζωή Παναγιωτοπούλου (Άμιλλα Τρίπολης), Νικολίτσα Τόγια (ΠΑΟΚ), Παναγιώτα Καλογήρου (Άρης Θεσσαλονίκης).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της στην Αρναία Χαλκιδικής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.