Κλεισμένα τα φιλικά της Αγχιάλου, που συνέχισε την ενίσχυση

Ο Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος

Συνεχίζει να υλοποιεί τον σχεδιασμό της η Αγχίαλος, η οποία μετά τον Τριχόπουλο απέκτησε και τον Μπερτζέμη, που παίζει επίσης στη μεσοεπιθετική γραμμή και στις πτέρυγες και την προηγούμενη χρονιά ήταν στον Ιάσονα Άλλης Μεριάς. Και οι δύο παίκτες ήταν προσωπικές επιλογές του νέου τεχνικού Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου, που έχει συνεργαστεί μαζί τους σε προηγούμενες ομάδες.

Εν τω μεταξύ όλα τα φιλικά της Αγχιάλου, έξι τον αριθμό, ενόψει της είναι κλεισμένα και η σειρά του είναι η εξής: 18/8 με Απόλλωνα Καναλιών, 25/8 με Παγασητικό, 1/9 με Μακρινίτσα, 8/9 με Ακρόπολη, 12/9 με Μικροθήβες, 15/9 με Σαρακηνό. Ίσως κανένα απ’ αυτά να μη γίνει στο γήπεδο της Αγχιάλου, καθώς γίνεται ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου.

Η έναρξη της προετοιμασίας θα γίνει στις 6 Αυγούστου, ενώ δύο μέρες πιο μπροστά θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση για ανάλυση προετοιμασίας.

Μετά τις μεταγραφές Τριχόπουλου και Μπερτζέμη θα γίνουν ακόμα 2-3 κινήσεις, με τις επαφές να έχουν ήδη υπάρξει.

Σε σύντομη δήλωσή του στο magnesiasports ο Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος ανέφερε: «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τη συνεργασία που υπάρχει στο μεταγραφικό σχεδιασμό με τον πρόεδρο Γιάννη Παπουτσή».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.