Κλήθηκαν στην Εθνική τρεις αθλήτριες S.U.P. του ΝΟΒ-Α και πηγαίνουν Κίνα

Στην Εθνική Ομάδα του S.U.P. κλήθηκαν οι αθλήτριες του ΝΟΒ-Α, Τσαούτου Παναγιώτα (Πέννυ), Τσώνη Δήμητρα και Τσίρου Ευλαμπία (Εύη), ύστερα από τις δοκιμασίες που έγιναν την περασμένη Κυριακή 15/9 στην Αρτέμιδα Αττικής.

Οι παραπάνω αθλήτριες πέρασαν τις δοκιμασίες σε δύο φάσεις. Η  πρώτη φάση έγινε στο SRINT 400 μέτρα στις 11:00 με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Η δεύτερη φάση ξεκίνησε στις 14:00 και σε απόσταση 8 χιλιομέτρων με βαθμό δυσκολίας 6,5 μποφόρ.

Οι αθλήτριες τερμάτισαν στις παρακάτω θέσεις:

1η -Κονταρίνη Κων/να του Ο.Α.Θ.Α.

2η -Τσαούτου Παναγιώτα (Πέννυ) του ΝΟΒ-Α

3η -Τσώνη Δήμητρα του ΝΟΒ-Α

4η– Τσίρου Ευλαμπία (Εύη)  του ΝΟΒ-Α

Οι προκρίσεις αυτές ήταν στο πλαίσιο συγκρότησης της Εθνικής Ομάδας και τα αποτελέσματα των αθλητριών τις επέτρεψαν να συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του S.U.P., που θα πραγματοποιηθεί στην Κίνα 22-26 Οκτωβρίου 2019.

Η Διεθνής Ομοσπονδία διοργανώνει για πρώτη φορά το Παγκόσμιο αυτό Πρωτάθλημα, το οποίο αναγνωρίστηκε πριν δύο χρόνια από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ενώ ανέθεσε το άθλημα του S.U.P. να καλλιεργείται από την Ελληνική Ομοσπονδία ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ.

Ο πρόεδρος του ΝΟΒ-Α κ. Χαράλαμπος Τσουκαλάς και τα μέλη του Δ.Σ. του ομίλου συγχαίρουν τις παραπάνω αθλήτριες και τις εύχονται καλή επιτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.