Κλήθηκε στην Εθνική ο Μπακάκης

Μια προσθήκη της… τελευταίας στιγμής έγινε στο ρόστερ της Εθνικής Ανδρών εν όψει των αγώνων με Ισπανία και Γεωργία για τα προκριματικά του Μουντιάλ και ενδιάμεσα για το φιλικό με την Ονδούρα.

Ο Μιχάλης Μπακάκης κλήθηκε από τον Τζον Φαν’ τ Σχιπ για να αποτελέσει μια έξτρα επιλογή στη θέση του δεξιού μπακ.

Ο 30χρονος μπακ της ΑΕΚ ουσιαστικά καλύπτει το κενό που άφησε ο τραυματισμός του Παντελή Χατζηδιάκου, ενώ δύσκολα θα ενισχύσει την ελληνική ομάδα και ο Δημήτρης Γιαννούλης, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο κεφάλι.

Η αποστολή της Εθνικής: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Σωκράτης Διούδης, Στέφανος Καπίνο, Μιχάλης Μπακάκης, Χάρης Μαυρίας, Γιώργος Τζαβέλλας, Μανώλης Σιώπης, Κώστας Τσιμίκας, Κάρλος Ζέκα, Τάσος Μπακασέτας, Γιώργος Κυριακόπουλος, Βαγγέλης Παυλίδης, Δημήτρης Λημνιός, Δημήτρης Πέλκας, Κώστας Μαυροπάνος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Γιαννούλης, Γιώργος Γιακουμάκης, Θανάσης Ανδρούτσος, Στράτος Σβάρνας, Κώστας Φορτούνης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιώργος Μασούρας, Πέτρος Μάνταλος, Χρήστος Τζόλης, Τάσος Δουβίκας.

Σε σχέση με τις προηγούμενες κλήσεις αυτή τη φορά δεν βρίσκονται μέσα σε αυτές οι Μπάρκας, Μιχαηλίδης, Κουρμπέλης, Ρότα, Λαμπρόπουλος, Χατζηγιοβάνης και Κουλούρης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.