Κομπλέ Γ.Σ. Βόλου και Ολυμπιακός στο μεταξύ τους ντέρμπι

Χωρίς να έχουν προβλήματα θα παραταχθούν στο παρκέ του Β. Παρασκευόπουλος σήμερα στις 16.00 Γ.Σ. Βόλου και Ολυμπιακός Β. στο ντέρμπι του 1ου ομίλου της Α1 ΕΣΚΑΘ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, που θα κρίνει, όπως και ο αντίστοιχος αγώνας του δεύτερου γύρου την πρώτη θέση.

Και οι δύο ομάδες λοιπόν δε θα έχουν απουσίες, έχοντας προετοιμαστεί όπως πρέπει όλη τη βδομάδα και θα προσπαθήσουν αμφότερες να φανούν διαβασμένες σε σχέση με τον αντίπαλο και ετοιμοπόλεμες, έχοντας κάνει ως τώρα το 3Χ3.

Στην ομάδα των Κοσμάτου-Ντάκη γνωρίζουν ότι πρέπει να περιορίσουν το μεγάλο όπλο της περιφέρειας του Ολυμπιακού Βόλου Θωμά Καραγεώργο, που είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ φυσικά μεγάλο βάρος θα πέσει και στους ψηλούς Παρασκευά και Μπόγδανο. Στον Γ.Σ. Βόλου πιστεύουν ότι η ομάδα τους ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοσή τους σ’ αυτού του είδους τα παιχνίδια και ευελπιστούν ότι το ίδιο θα γίνει και τώρα.

Στον Ολυμπιακό Βόλου γνωρίζουν ότι τους έχει αποδοθεί ο τίτλος του φαβορί, αλλά θέλουν αυτό να φανεί και στο γήπεδο, θεωρώντας ότι κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Αναμφίβολα, εκτιμούν πολύ την εμπειρία και τις δυνατότητες πολλών παικτών των γηπεδούχων, ξέρουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης και πως αντιμετωπίζουν τον βασικό τους αντίπαλο στον όμιλο.

Το σαββατιάτικο παιχνίδι τραβά τα βλέμματα όλων των μπασκετόφιλων, που αναμένεται να γεμίσουν το Β. Παρασκευόπουλος, ενώ το δικό τους παρών αναμένεται να δώσουν και οι Austrian Boys, που εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία κάνουν κάλεσμα στον κόσμο: «Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου το Σάββατο στις 16:00 να κάνει κόκκινο το κλειστό Β. Παρασκευόπουλος, ώστε να βοηθήσουμε την ανδρική ομάδα μπάσκετ να σημειώσει άλλη μια επιτυχία στο δύσκολο έργο της ανόδου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.