ΚΟΕ: Επιστρέφουν στις προπονήσεις Κτενά και Στάμου

H Ελευθερία Στάμου

Θετικά ανταποκρίθηκε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στο αίτημα της ΚΟΕ, η οποία επανήλθε σχετικά στις 12/1 με νέα επιστολή της, για την άδεια προπόνησης 33 αθλητών/τριών της Τεχνικής κολύμβησης, εν όψει της συμμετοχής τους σε κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις εντός του έτους.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, ενημέρωσε χθες Παρασκευή την Ομοσπονδία, ότι «εγκρίνεται ο αριθμός των μελών της εθνικής ομάδας για το άθλημα της Τεχνικής Κολύμβησης και μπορούν οι υπεύθυνοι να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για την επιστροφή των αθλητών στις πισίνες. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται οι Βολιώτισσες Σοφία Κτενά και Ελευθερία Στάμου.

Ο κ. Μαυρωτάς τονίζει επίσης ότι: «Με την πεποίθηση ότι υπό τις τρέχουσες συνθήκες η διασφάλιση της προπονητικής δραστηριότητας και της υγείας των αθλητών αποτελεί συλλογική προσπάθεια, προσβλέπουμε στη συνεχή, στενή και εποικοδομητική συνεργασία σας». Σημειώνεται ότι, για το θέμα, εκτός της τελευταίας επιστολής προς την ΓΓΑ (12/1), είχαν προηγηθεί άλλες δύο (11 και 29 Δεκεμβρίου 2020).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.