ΚΟΕ: Περιοδεία στη Θεσσαλία Κοζομπόλη-Γιαννιώτη

Στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε ένας κύκλος επισκέψεων του Τεχνικού Διευθυντή Κολύμβησης της ΚΟΕ Βαγγέλη Κοζομπόλη και του Τεχνικού Συμβούλου Κολύμβησης μεγάλων αποστάσεων Σπύρου Γιαννιώτη, στις Περιφέρειες της Θεσσαλίας, ΚΔ Μακεδονίας και Αν. Μακεδονίας-Θράκης.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων σε οκτώ πόλεις, μεταξύ αυτών ο Βόλος, η Λάρισα, τα Τρίκαλα και η Καρδίτσα, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τους προέδρους και μέλη των ΠΕ. της ΚΟΕ, εκπροσώπους Δήμων, προπονητές και παράγοντες των τοπικών Σωματείων (σε ξεχωριστές συναντήσεις), όπου έγινε μια σύντομη αποτίμηση της περσινής χρονιάς, ενημερώθηκαν για τους στόχους που έχουν τεθεί, τον φετινό σχεδιασμό και τα πλάνα για το μέλλον, ενώ τέθηκαν και τα προβλήματα ή δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Ο Τεχνικός Διευθυντή Κολύμβησης της ΚΟΕ Βαγγέλης Κοζομπόλης, δήλωσε σχετικά: «Είχαμε την χαρά και την ευκαιρία να δούμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις από κοντά και να συνομιλήσουμε με τους τους Προέδρους και μέλη των Περιφερειακών Επιτροπών της Κ.Ο.Ε., εκπροσώπους Δήμων, τους προπονητές και παράγοντες τοπικών Σωματείων. Πέραν της δυνατότητας που μας δόθηκε να παρουσιάσουμε τον αγωνιστικό σχεδιασμό, το πλάνο στρατηγικής και τους στόχους της ΚΟΕ στην κατεύθυνση της ανάπτυξης των αθλημάτων της Κολύμβησης και της Κολύμβησης μεγάλων αποστάσεων, πραγματοποιήθηκαν πολύ γόνιμες συζητήσεις, αναφορικά με ιδιαιτερότητες και δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σε τοπικό επίπεδο, καθώς και ενέργειες και δράσεις που θα μπορούσαν να βοηθήσουν ουσιαστικά. Με μεγάλη ευχαρίστηση διαπιστώσαμε ότι υπάρχει πολύ μεγάλη αγάπη και ενδιαφέρον για την Κολύμβηση, κι ακόμα μεγαλύτερη διάθεση συνεργασίας και προσφοράς για την ανάπτυξή της. Με την αρωγή της Πολιτείας και των Δημοτικών αρχών στην οποία προσβλέπουμε, μπορούν να ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες υπάρχουν και να δημιουργηθούν εξαιρετικές προϋποθέσεις και προοπτικές εντυπωσιακής ανάπτυξης».

Ο τεχνικός σύμβουλος Μαραθώνιας Κολύμβησης ΚΟΕ, Σπύρος Γιαννιώτης, παράλληλα με τις παραπάνω δράσεις, συνομίλησε με τους λιλιπούτειους αθλητές και αθλήτριες των σωματείων για τις εμπειρίες και τα βιώματα του μέσα από τον Αθλητισμό και την συμμετοχή του σε μεγάλες διοργανώσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.