ΚΟΕ: Σχολικά πρωταθλήματα τέλος!

Αδύνατη η διεξαγωγή τους σύμφωνα με την αρμόδια διεύθυνση του Υπουργείου Παιδείας

Τα σωματεία, για τη μη διεξαγωγή τελικά με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, των Σχολικών αγώνων κολύμβησης, όπως είχε τεθεί από πλευράς ΚΟΕ ως προοπτική μετά την επανεκκίνηση του αθλήματος, ενημέρωσε σχετικά η Ομοσπονδία.

Όπως αναφέρει στην επιστολή της, η αρμόδια Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, στην απόφαση της τονίζει πως είναι αδύνατη η διεξαγωγή των Πανελληνίων πρωταθλημάτων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ σχολικού έτους 2020-21, τόσο στα ατομικά όσο και τα ομαδικά αθλήματα.

Η σχετική επιστολή της ΚΟΕ προς τα σωματεία-μέλη της αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής αποφάσισε σχετικά με την αδυναμία διεξαγωγής των πανελληνίων σχολικών πρωταθλημάτων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, τόσο στα ομαδικά όσο και στα ατομικά αθλήματα, απόφαση που στηρίζεται σύμφωνα με την ΚΟΕ σε σειρά λόγων που η ομοσπονδία αποδέχεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Σχολικό Πρωτάθλημα Κολύμβησης επρόκειτο να διεξαχθεί στη Λάρισα το διήμερο 22-23 Μαΐου, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, αποτελώντας μάλιστα κριτήριο πρόκρισης για το Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα, από τις 16 έως και τις 23 Οκτωβρίου στην Κίνα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.