Κοινή ανακοίνωση Ηρακλή Λάρισας και ΑΕΛ – Με τον κόσμο τους στο πέταλο του Arena οι βυσσινί

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν Ηρακλής Λάρισας και ΑΕΛ ενόψει του μεταξύ τους αγώνα. Αχιλλέας Νταβέλης και Λάμπρος Ιωακείμ αποφάσισαν να παρακολουθήσουν μαζί την κυριακάτικη αναμέτρηση, αλλά και να ανοίξει το πέταλο του AEL FC Arena για τις ανάγκες των οπαδών των βυσσινί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Ο Πρόεδρος της ΑΕΛ, Κος Αχιλλέας Νταβέλης, και ο Πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας, Κος Λάμπρος Ιωακείμ, συναντήθηκαν και συζήτησαν διάφορα θέματα που αφορούν την παρουσία των ομάδων τους στην Super League 2, την τραγική οικονομική κατάσταση, στην οποία έχουν περιέλθει οι ομάδες της Super League 2 και εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους για το μέλλον, έτσι όπως αυτό διαγράφεται.

Πέραν αυτών συζήτησαν και για το κυριακάτικο παιχνίδι μεταξύ των δύο συλλόγων και αναγνωρίζοντας το δίκαιο αίτημα των φιλάθλων της ΑΕΛ, να ανοίξει μετά από χρόνια το ιστορικό πέταλο της Θύρας 1, αποφάσισαν να εξαντλήσουν όλες τις δυνάμεις τους και με τη σύμφωνη γνώμη και τη βοήθεια της Γήπεδο Λάρισας Α.Ε. να πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες εργασίες ώστε να ανοίξει το πέταλο.

Έτσι, όσοι φίλαθλοι θελήσουν, θα μπορέσουν να φιλοξενηθούν στη Θύρα 1 με εισιτήρια στην τιμή των 5€. Οι πρόεδροι της ΑΕΛ και του Ηρακλή Λάρισας εύχονται ολόψυχα να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και όλοι μαζί να χειροκροτήσουμε τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων. Τέλος, ο Πρόεδρος της ΑΕΛ δέχθηκε την πρόσκληση του Προέδρου του Ηρακλή Λάρισας να παρακολουθήσουν το παιχνίδι μαζί απο την κεντρική σουίτα του AEL FC ARENA.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.