Κοίτα ποιος μιλάει

Κοίτα ποιος μιλάει για χούντα βρε παιδιά. Ποιος; Ο Αχιλλέας; Έκανε μια ανάρτηση κατά της χούντας του αναπληρωτή διευθυντή της ΚΕΔ που ορίζει τους διαιτητές, απειλώντας και πάλι εμμέσως, ενόψει του αγώνα με την Κηφισιά το ερχόμενο Σάββατο.

«Ας ξεκινήσουμε με την ιστορική παραδοχή ότι όλες οι χούντες, ακόμη και οι πιο στυγνές, έχουν ημερομηνία λήξης.» Αυτά που λες και γράφεις Δήμαρχε, αφορούν και εσένα. Αφού και η δική σου χούντα έχει ημερομηνία λήξης.

Η ουσία της δήλωσης Μπέου ξέρετε ποια είναι; Ότι παρά το γεγονός ότι φαινομενικά έχει αποχωρήσει από το ΝΠΣ Βόλου, συνεχίζει να είναι ο «ισχυρός» άνδρας της ομάδας, όπως τον χαρακτηρίζει σε πρόσφατο δημοσίευμά της και τοπική εφημερίδα. Δηλαδή αφανής ισχυρός άνδρας, διότι πέρα από λίγες μετοχές, τις οποίες ομολογουμένως δηλώνει και στο πόθεν έσχες του, δεν είναι (φαινομενικά πάντα) παρά ένας μικρομέτοχος! Στα ΜΜΕ ωστόσο εμφανίζεται ως το απόλυτο αφεντικό του ΝΠΣ, εκτοξεύοντας έμμεσες απειλές κατά των διαιτητών και της ΚΕΔ. Βέβαια ο Αχιλλέας ανέκαθεν δρούσε εκτός οποιονδήποτε προσχημάτων, αφού όπως γνωρίζουμε είναι μια κατηγορία από μόνος του. Μπορεί να πει ότι θα σκοτώσει κάποιον και να αγοράσει πιστόλι και την επόμενη στιγμή να ισχυριστεί ότι ξεκινάει σκοποβολή. Τέτοιος άνθρωπος είναι και μάλιστα γίνεται πιστευτός και από το σύστημα που τον ανέχεται. Για τους μη γνωρίζοντες, ο Μπέος από τις αρχές Μαρτίου έχει αποχωρήσει από το Δ.Σ. του ΝΠΣ, όπου τη θέση (για τα μάτια του κόσμου) του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου έχει πάρει ο Γιώργος Σπυριδόπουλος, ενώ ως μέλος εντάχθηκε και ο γιος του Νίκος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.