Κοιτά τη συνέχεια πλέον ο ΓΣ Αλμυρού

Απόλυτη ικανοποίηση για την πρόκριση στο F4 της ΕΣΚΑΘ

Η αναμέτρηση ήταν συγκλονιστική απέναντι στον ΓΣ Αμπελώνα για τον ΓΣ Αλμυρού, στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του κυπέλλου της ΕΣΚΑΘ, με τους παίκτες του Παναγιώτη Νάνη να παίρνουν τελικά τη νίκη χάρη στο τελικό 69-52 αλλά και την πρόκριση στη διοργάνωση του Final 4.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Αμπελωνίτες έδειχναν ότι εύκολα ή δύσκολα θα διατηρούσαν το πλεονέκτημα των εννέα πόντων που είχαν από την πρώτη αναμέτρηση. Όμως στο δεύτερο μέρος του αγώνα ήρθαν τα πάνω κάτω, με τον ΓΣ Αλμυρό να έχει από τη μία το όπλο της άμυνας και από την άλλη τις σωστές επιλογές στην επίθεση. Αυτό τόνιζε και μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας, καλώντας όμως τους παίκτες του να αφήσουν γρήγορα τους πανηγυρισμούς και να αφοσιωθούν στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΓΣ Αμπελώνα: «Μια από τις πιο κακές βραδιές»
Στην αντίπερα όχθη, οι παίκτες του Αμπελώνα ήταν εμφανώς απογοητευμένοι μετά το τέλος της αναμέτρησης, ξέροντας ότι είχαν τις δυνατότητες να κρατήσουν την υπέρ τους διαφορά από το πρώτο παιχνίδι. Ωστόσο παραδέχονται ότι αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, με βάση και την εικόνα που παρουσίασαν στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης.

«Σε μια από τις πιο κακές βραδιές για την ομάδα μας, η ήττα και ο αποκλεισμός ήρθαν δίκαια. Οφείλουμε να ξανασηκωθούμε… Συνεχίζουμε» αναφέρεται μετά τον αποκλεισμό στη σελίδα που διατηρεί ο σύλλογος σε μέσο κοινωνικής διαδικτύωσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.