Κοιτά το στάδιο του Αλμυρού για το ματς με τον Απόλλωνα Πόντου ο Ολυμπιακός Β.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εδώ και περίπου δύο βδομάδες έχει εξασφαλίσει παραχωρητήριο από τον Δήμο Αλμυρού, ώστε να χρησιμοποιεί ως δεύτερη έδρα το στάδιο της πόλης «Αθ. Ραγάζος». Με δεδομένο ότι από τη Δευτέρα κλείνει η Νεάπολη για επανασπορά, οι ερυθρόλευκοι επιδιώκουν να παίξουν στον Αλμυρό κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου για το Κύπελλο την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου.

Την προσεχή Κυριακή αγωνίζεται στη φυσική του έδρα ο Γ.Σ. Αλμυρού κόντρα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης και από κει και πέρα είναι προγραμματισμένο να ξανακλείσει το γήπεδο για άλλες 18 μέρες, ώστε να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν οι εργασίες στον αγωνιστικό χώρο, που δεν έχει δέσει ακόμη. Το πότε θα κλείσει όμως είναι ακόμη άγνωστο και αναμένεται να υπάρξει επίσημη πληροφόρηση πολύ σύντομα, ώστε να ξεκαθαρίσει αν το γήπεδο θα χρησιμοποιηθεί από τον Ολυμπιακό Βόλου την επόμενη Τετάρτη. Πάντως, από τη στιγμή που το χρησιμοποιεί ο Αλμυρός την Κυριακή, με τις εργασίες να διακόπτονται προσωρινά, τότε κάλλιστα μπορεί να το χρησιμοποιήσει τρεις μέρες μετά και η ομάδα του Βόλου.

Στα αγωνιστικά την Πέμπτη έγινε αποθεραπεία για τους παίκτες που έπαιξαν στην Αταλάντη κι οι υπόλοιποι έκαναν κανονικά προπόνηση. Την Παρασκευή όλοι θα γυμναστούν σε φουλ ρυθμούς κι αυτή θα είναι η τελευταία δυνατή προπόνηση ενόψει του κυριακάτικου ματς με τον Ασπρόπυργο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου ο Ολυμπιακός Β. θέλει να βελτιώσει τα λάθη στην ανασταλτική λειτουργία που απέφεραν δύο εις βάρος του γκολ στο παιχνίδι με την Αταλάντη και να κρατήσει τα θετικά στο δημιουργικό κομμάτι.

Ο Σκοπελίτης δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα τραυματισμού και η αλλαγή του την Τετάρτη ήταν επιλογή του Θωμά Γράφα, ο οποίος έχει κατά νου να κάνει την ανάλογη διαχείριση, για να παρουσιαστεί η ομάδα του όπως πρέπει κόντρα στον Ασπρόπυργο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.