Κοιτάει ένα ακόμη ντέρμπι ο Διαγόρας Στεφανοβικείου

«Κακή παρένθεση η ήττα στο Ύπατο»

Με μοναδικό αμφίβολο τον Χρήστο Σπαθή προετοιμάζεται ο Διαγόρας για το παιχνίδι με τον Θησέα την Κυριακή. Η ομάδα από το Στεφανοβίκειο προέρχεται από την ήττα με 1-0 από τον ΑΟ Υπάτου, την οποία έχει ήδη αφήσει πίσω της η ομάδα σύμφωνα με τον Στέλιο Αρσένο.

«Η ήττα αυτή δεν αναιρεί την προσπάθεια που έχει κάνει η ομάδα από την αρχή της χρονιάς. Η πολύ μέτρια εμφάνιση μας έχει προβληματίσει αλλά ήδη αυτά όλα ανήκουν στο παρελθόν. Έχουμε ντέρμπι μπροστά μας με ανοιχτά όλα τα αποτελέσματα. Αν είμαστε πάντως αυτοί που πρέπει, θα πάρουμε και τους τρείς πόντους», ήταν τα λόγια του έμπειρου τεχνικού, στο «Magnesiasports».

Άλλωστε, εξ αρχής τα μέλη του τεχνικού επιτελείου του Διαγόρα ήξεραν ότι έχουν δύσκολη αποστολή στην έδρα του ΑΟ Υπάτου, που έχει αρκετές φιλοδοξίες φέτος και θέλει να διεκδικήσει μέχρι τέλους την κατάληψη της πρώτης θέσης στον 4ο όμιλο και από εκεί και πέρα την άνοδο στα μπαράζ. Έτσι, ο Στέλιος Αρσένος δεν θέλει οι παίκτες του να επηρεαστούν από το αποτέλεσμα στον αγώνα της προηγούμενης Κυριακής αλλά να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες εντός αγωνιστικού χώρου απέναντι στον Θησέα Αγριάς. Εξάλλου τονίζει και ο ίδιος ότι ο ερχόμενος αντίπαλος έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία, στα παιχνίδια που έχει δώσει με την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.