Κοιτάζει αναγκαστικά τη συνέχεια o ΝΠΣ Βόλος

Η αποβολή του Σάντσες στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης φαίνεται ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ήττα του ΝΠΣ Βόλος από τον ΟΦΗ, με το τελικό 1-4 υπέρ της κρητικής ομάδας να σχολιάζεται αρκετά, και να δείχνει και το πόσο επηρεάστηκε το σύνολο του Άνχελ Λόπεθ από την αγωνιστική απραξία αλλά και από τα μαζικά κρούσματα κορωνοϊού. Αναγκαστικά, τα μέλη του ΝΠΣ Βόλος κοιτούν τη συνέχεια, προσπαθώντας να βρουν την ισορροπία, αφού μέχρι στιγμής δείχνουν να τα πηγαίνουν καλύτερα εκτός έδρας σε σύγκριση με τα παιχνίδια που έχουν δώσει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ωστόσο, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ, ο Ισπανός τεχνικός του ΝΠΣ Βόλος δήλωσε ότι σε γενικές γραμμές είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του. «Είμαι πολύ χαρούμενος με την απόδοση των παικτών, πίεσαν τον αντίπαλο στην περιοχή του, από το πρώτο ημίχρονο μένοντας με δέκα έδωσαν τα πάντα οι παίκτες μου», τόνισε αρχικά στην κάμερα της συνδρομητικής πλατφόρμας που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων της Super League και συμπλήρωσε: «Δεν είναι μόνο οι κόκκινες κάρτες, είναι 8-9 πέναλτι, κάποια ακύρωσε το VAR, κάποια απέκρουσε ο τερματοφύλακας μας, στο προηγούμενο είχαμε κόκκινη κάρτα όπως και τώρα».

Πλέον, το πρόγραμμα έχει εκτός έδρας υποχρέωση για τον ΝΠΣ Βόλος, αφού για τη 10η αγωνιστική της Super League, η ομάδα αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης, θέλοντας να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα. Από την αναμέτρηση θα απουσιάσει σίγουρα ο Σάντσες που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αλλά και ο Μπαριέντος που εκτίει ποινή λόγω καρτών. Ωστόσο επιστρέφουν οι Μήτογλου και Ριένστρα, έχοντας εκτίσει την ποινή που είχαν μετά την αποβολή τους στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, ενώ απομένει να ξεκαθαρίσει τι γίνεται με τα κρούσματα κορωνοϊού που παρέμεναν θετικά στις τάξεις της ομάδας μέχρι πριν λίγες μέρες, όπως είχε φανεί στον τελευταίο έλεγχο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.