«Κολώνες» της Νίκης Τζήμας, Ναουμίδης, Δημολιός και Κορέτα

Δεκαοκτώ παίκτες έχουν χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής στη Νίκη οι Λεωνίδας Μπίλης και Στέφανος Ξηροφώτος σττα επίσημα παιχνίδια και απ’ αυτούς οι τέσσερις έχουν στο πρωτάθλημα το απόλυτο σε συμμετοχές και λεπτά, με την έννοια ότι έχουν πάρει μέρος σε όλα τα παιχνίδια, χωρίς να έχουν γίνει αλλαγή.

Αυτοί είναι ο τερματοφύλακας Νίκος Τζήμας, o κεντρικός αμυντικός Γιώργος Ναουμίδης, ο αριστερός μπακ, που αποτελεί πραγματική αποκάλυψη φέτος, Δημήτρης Δημολιός, και ο φορ Γιάννης Κορέτα, που είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με τρία γκολ, ενώ ακολουθούν με δύο οι Μάριος Παπαδόπουλος, Νικλητσιώτης και Μέτσε και με ένα οι Παρασκευαΐδης, Αλεξανδρής, Ναουμίδης, Μαλακασιώτης.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζήμας, ο Ναουμίδης και ο Δημολιός έχουν αγωνιστεί και στα 90 λεπτά του ματς του Κυπέλλου με τον Θεσπρωτό, ενώ ο Κορέτα είχε αντικατασταθεί σε εκείνο το ματς στο 86’.

Αυτοί οι τέσσερις παίκτες μέχρι στιγμής είναι οι κολώνες της Νίκης, που στα μέχρι στιγμής παιχνίδια αυτό που την πλήγωσε περισσότερο είναι το 2-2 με την Ιστιαία.

Βεβαίως και άλλοι δύο ποδοσφαιριστές έχουν κάνει το 8 στα 8 στο πρωτάθλημα και έχουν αγωνιστεί και στην αναμέτρηση του Κυπέλλου, αποδεικνύοντας τη σημαντική τους προσφορά στην ομάδα και αναφερόμαστε στους Μέτσε, Νικλητσιώτη και Πετράκο.

Ο πρώτος έχει ξεκινήσει ως βασικός σε όλους τους αγώνες (με Εθνικό Φιλιππιάδας και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας έγινε αλλαγή στο 59’ και το 53’αντίστοιχα) εκτός απ’ αυτόν με τον Ρήγα Φεραίο, που πέρασε στο γήπεδο με την έναρξη του δευτέρου μέρους.

Ο δεύτερος ήταν βασικός και στα οκτώ και στα πέντε έχει γίνει αλλαγή στη επανάληψη, χωρίς να παίξει στο Κύπελλο.

Ο τρίτος από τους προαναφερθέντες (Πετράκος) ήταν βασικός και αναντικατάστατος σε έξι ματς, ενώ στα δύο πρώτα παιχνίδια με Εθνικό Φιλιππιάδας και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, που δεν ήταν απόλυτα έτοιμος λόγω στρατού, μπήκε αλλαγή στη θέση του Μέτσε. Παράλληλα, και στο Κύπελλο έπαιξε στα τελευταία εννιά λεπτά.

Ο Γιώργος Παρασκευαΐδης, που είναι ο φυσικός ηγέτης της Νίκης φέτος, έχει αγωνιστεί στα επτά από τα οκτώ παιχνίδια του πρωταθλήματος, καθώς σ’ αυτό με τον Ρήγα δεν έπαιξε λόγω τιμωρίας (είχε πάρει κόκκινη στο 70’ με τον Αχιλλέα), ενώ με την Ιστιαία μπήκε ως αλλαγή στο 78΄και δεν αγωνίστηκε με τον Θεσπρωτό στο Κύπελλο. Ίδια επίδοση (7/8) έχει και ο Στέλιος Αλεξανδρής, που έπαιξε και στο Κύπελλο, έχοντας πέντε 90λεπτα, αλλά και οι Κόλα (μόνο 90λεπτο με Εθνικό Φ. και βασικός στα πέντε από τα επτά ματς) και Μαλακασιώτης (εκτός μόνο στη Φιλιππιάδα, έχοντας ξεκινήσει τρεις φορές στο πρωτάθλημα ως βασικός, κάτι που έγινε και στο Κύπελλο).

Από κει και πέρα στο πρωτάθλημα ο Τορεζάνι έχει 6 εμφανίσεις (και μία στο Κύπελλο), ο Παπαδήμος 5 με τέσσερα 90λεπτα (και μία στο Κύπελλο), ο Ζενούνι 5 (και μία στο Κύπελλο στο μοναδικό του 90λεπτο), ο Τσιουρέλης 5 (τη μία ως βασικός), ο Παπαγεωργίου 5 με ένα 90λεπτο (και μία στο Κύπελλο) και ο Μάριος Παπαδόπουλος 3.

Να τονιστεί ότι στο πρωτάθλημα δεν έχουν παίξει καθόλου οι Ματθαίου (ολιγόλεπτη συμμετοχή στο Κύπελλο), Βουρδάκης, Ράπτης, Μουράτης, Κόκκας και Σφονδυλιάς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.