Κολύμβηση: Camp αξιολόγησης της Νίκης υπό το βλέμμα Γέμελου

Με απόλυτη επιτυχία, όπως σημειώνουν οι διοργανωτές, πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο 3- 4 Οκτωβρίου η πρώτη δοκιμασία αξιολόγησης–επιλογής, με την επίβλεψη του ομοσπονδιακού προπονητή και τεχνικού συμβούλου του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου, Νίκου Γέμελου, και του άμεσου συνεργάτη του, προπονητή Γιώργου Καλή.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Οι αθλητές της αγωνιστικής και προαγωνιστικής ομάδας μας, είχαν την πρώτη επαφή με τον τεχνικό σύμβουλο του τμήματος, ο οποίος συντόνισε κι επέβλεψε την προπόνηση πλαισιωμένος από το προπονητικό team και σε απόλυτη συνεργασία με τον head coach Nίκο Γιαννόπουλο και τους βοηθούς προπονητές Ειρήνη Μπέλλου, Δημοσθένη Καλύβα, Νίκο Κωνσταντέλια.

Προηγήθηκε ομιλία του κ. Γέμελου στους αθλητές και παρουσιάστηκε το αγωνιστικό πλάνο.

Στη συνέχεια, στην αίθουσα συναντήσεων στα γραφεία του συλλόγου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ακολούθησε ατομική συνάντηση με τον κάθε αθλητή και μέσα από προσωπική συζήτηση, προσδιορίσθηκαν και οι αγωνιστικοί στόχοι.

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» Στέργιος Φάτσης, μαζί με τον Πρόεδρο της Δ.Ε. του τμήματος κολύμβησης Ιορδάνη Χατζηεφραιμίδη ξενάγησαν τον κο Γέμελο και τον συνεργάτη του στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου στο «Παντελής Μαγουλάς» και στο πρώην αμαξοστάσιο της ΓΑΙΑΟΣΕ, όπου συζητήθηκαν τα σχέδια για την αξιοποίηση τους.

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος παρέθεσε γεύμα στον τεχνικό σύμβουλο και τον άμεσο συνεργάτη του με την παρουσία του προέδρου του συλλόγου που πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο κλίμα. Σύμφωνα με το σχεδιασμό του τμήματος κολύμβησης ο κ. Γέμελος θα βρίσκεται και το επόμενο σαββατοκύριακο στον Βόλο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.