Κολύμβηση Masters: Μετάλλια και ρεκόρ για τον Κρύσιλα

Εξαιρετική χαρακτηρίζεται η εμφάνιση του Αντώνη Κρύσιλα στους εθνικούς χειμερινούς Αγώνες Κολύμβησης Masters που διεξήχθησαν υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας στο Καρπενήσι το διήμερο  04-05 Μαρτίου.

Όπως αναφέρει η πλευρά της Νίκης Βόλου, στην οποία είναι ενταγμένος ο έμπειρος Βολιώτης κολυμβητής: «Ο Αντώνης για ακόμη μια φορά, έκανε εξαιρετικές επιδόσεις και  κατέκτησε την 1η θέση στα 1.500 μ. (χρυσό μετάλλιο) με ατομικό ρεκόρ, 1η θέση 800μ. (χρυσό μετάλλιο), 4η θέση στα 400μ και 5η θέση στα 200 μ. ελεύθερο στυλ, κατηγορία (55-59), πισίνα 25 μ.

Τα 1.500 μ. και 800 μ. διεξήχθησαν για πρώτη φορά σε πισίνα 25 μ. σε αγώνες Masters και όλες οι πρώτες θέσεις στα 2 συγκεκριμένα αγωνίσματα, σε όλες τις κατηγορίες αποτελούν πανελλήνια ρεκόρ. 

Η Δ.Ε. του τμήματος Κολύμβησης της Νίκης Βόλου εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στον Αντώνη Κρύσιλα, για τις επιτυχίες και παράλληλα τον θαυμασμό και την τιμή που είναι μέλος της αθλητικής οικογένειας της Νίκης Βόλου.

Διδάσκει ήθος, αγωνιστικό πάθος και αποτελεί παράδειγμά για όλους τους αθλητές μας.

Γράφει τις δικές του χρυσές σελίδες στο βιβλίο της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου.

Αντώνη σε ευχαριστούμε και είναι τιμή μας να αγωνίζεσαι φορώντας το σκουφάκι με το έμβλημα του συλλόγου μας. Σου ευχόμαστε να είσαι υγιής, δυνατός και να συνεχίζεις τον πολύ ωραίο αγώνα κατακτώντας νέες κορυφές».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.