Κομπλέ ο Αλμυρός με Πιερικό, επιστρέφει ο Αγιασιώτης, παίζει και ο Βαγενάς

Η μία από τις τρεις ομάδες μέχρι στιγμής του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής που έκοψε βαθμούς από τον Πιερικό και τον κράτησε στο μηδέν είναι ο Γ.Σ. Αλμυρού,  ο οποίος την Κυριακή στις 15.00 στο γήπεδο του θα προσπαθήσει να ξαναπάρει κάτι από την πιο ισχυρή ομάδα ίσως ολόκληρης της κατηγορίας μετά τον βαθμό στον πρώτο γύρο εκτός έδρας (0-0).

Ο Γυμναστικός είναι τώρα σαφώς πιο ενισχυμένος, ενώ δεν έχει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, αφού όλοι οι παίκτες είναι υγιείς. Μάλιστα, επιστρέφει και ο Αγιασιώτης (φωτό) από τιμωρία και βγήκε το δελτίο του νεοαποκτηθέντα Βαγενά, που έχει πλέον δικαίωμα συμμετοχής.

Ο προπονητής Αλέξανδρος Κούρτογλου ξέρει πολύ καλά ότι ο Πιερικός είναι η πιο δυνατή και η πιο ποιοτική ομάδα και που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο,  αλλά με δεδομένη την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί γνωρίζει επίσης ότι δεν πρέπει να φύγει ο Γυμναστικός με άδεια χέρια απ’ αυτό το ματς και να πάρει ό,τι περισσότερο μπορεί, μην έχοντας τη δυνατότητα να επιλέγει παιχνίδια.

Αν έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Πιερικό, αυτό δε θα ωφελήσει μόνο βαθμολογικά, αλλά θα αποτελέσει, όπως πιστεύει και ο ίδιος ο 34χρονος τεχνικός, μία τονωτική ένεση για την ομάδα του για τη συνέχεια, που θα ανεβάσει κι άλλο την ψυχολογία της και θα πιστέψει ακόμη περισσότερο στον εαυτό της.

Η  αγωνιστική διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων είναι δεδομένη,  αλλά οι γηπεδούχοι θα τα δώσουν όλα, για να κάνουν για δεύτερη φορά τη ζημιά στην ομάδα της Κατερίνης, η οποία είναι σχεδόν βέβαιη πρωταθλήτρια του 3ου ομίλου για φέτος.  Ο Αλέξανδρος Κούρτογλου στις προπονήσεις βλέπει τους παίκτες του να δουλεύουν με ιδιαίτερο ζήλο μετά και το πολύ σημαντικό διπλό επί του Οικονόμου και να είναι αποφασισμένοι για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Από κει και πέρα ο Αλμυρός σίγουρα κοιτάζει και μία-δύο περιπτώσεις παικτών για περαιτέρω ενίσχυσή του, ειδικά στην επίθεση,  αλλά, όπως είπε και ο κ. Κούρτογλου στη διοίκηση, άπαντες οφείλουν να συγκεντρωθούν στον αγώνα με τον Πιερικό και θα ξανακοιτάξουν τα συγκεκριμένα μεταγραφικά ζητήματα από τη Δευτέρα.

Να σημειωθεί ότι ο Πιερικός θα στερηθεί των υπηρεσιών του γερόλυκου Μίμη Μπενίσκου, ο οποίος είναι τιμωρημένος.  Οι Κατερινιώτες πριν το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Ηρακλή στη Λάρισα που έληξε 0-0, μετρούσαν 8 συνεχόμενες νίκες κι αυτή τη στιγμή έχουν διαφορά δέκα πόντων από τη δεύτερη θέση και 20 από τον Αλμυρό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.