Kωνσταντέλιας: «Ήθελα να σκοράρω»

ΦΩΤΟ: INTIME

Ο δεύτερος νεότερος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που αγωνίζεται στη φετινή Super League 1 έγινε ο 17χρονος (γεννηθείς το 2003) Γιάννης Κωνσταντέλιας, εκ Βόλου ορμώμενος…

Γιος του Βασίλη Κωνσταντέλια, που υπήρξε ποδοσφαιριστής του Τοξότη Βόλου και δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά στον χώρο της Εστίασης στον Βόλο, ο Γιάννης προέρχεται από την ομάδα της Αγίας Παρασκευής Βόλου, χωρίς να έχει περάσει πρώτα από κάποιον άλλο σύλλογο της Μαγνησίας, κάτι που δείχνει ότι επιτέλους κάποια στιγμή οι λογούμενες ως μεγάλες ομάδες κάθε Νομού θα πρέπει να ασχοληθούν αποτελεσματικά με τον εντοπισμό ταλέντων και την ανάπτυξή τους, αντί να βλέπουν παιδιά της περιοχής να αναπτύσσονται αθλητικά σε άλλες ΠΑΕ και να διαπρέπουν με τις εμφανίσεις αυτών… Άλλωστε η Αγία Παρασκευή αποτέλεσε το πρώτο ποδοσφαιρικό βήμα του Παναγιώτη Γλύκου (εντάχθηκε στον Ολυμπιακό Βόλου στη συνέχεια πριν πάει στον ΠΑΟΚ για να αγωνιστεί και σε Μουντιάλ), αλλά και του Αλέξανδρου Κατράνη (για να ακολουθήσει ο Ατρόμητος αλλά και το εξωτερικό…).

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αγωνίστηκε λοιπόν στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΟΦΗ (0-3) και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις. Χαρακτηριστικά ανέφερε τα εξής: «Ήταν όνειρό μου να παίξω στην πρώτη ομάδα, είμαι πολύ χαρούμενος, περίμενα να δώσω περισσότερα και να βάλω γκολ, αλλά δεν τα κατάφερα».

Αν άνοιξε το κινητό του στα αποδυτήρια και από ποιον περιμένει μήνυμα: «Όχι δεν το άνοιξα, περιμένω μηνύματα από τους φίλους μου. Μάλιστα κάποιοι είναι εδώ, όπως ο Χρήστος Τζόλης ή ο Λευτέρης Λύρατζης, ο οποίος κατά την είσοδό μου στον αγωνιστικό χώρο με εμψύχωνε συνεχώς από την κερκίδα».

Για το γεγονός ότι έχει ξανά προπονητή τον Πάμπλο Γκαρσία: «Ξέρω πως δουλεύει, και στην Κ19 το ίδιο σύστημα είχαμε, οπότε αυτό με βοηθά».

Τι του ζήτησε ο προπονητής του: «Να παίξω ελεύθερα και να πιέζω μόλις χάνουμε την μπάλα».

Άλλωστε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας δήλωσε ότι οι σκέψεις που έκανε για την πρεμιέρα του στη Super League είναι φυσικά θετικές. Εξάλλου σημείωσε ότι είναι αρκετά συνειδητοποιημένος…

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.