Τον πρώτο αγώνα έδρας για τη φετινή σεζόν δίνει την Κυριακή (15/3) στις 2 το μεσημέρι ο ΟΕΑ/ΝΑΒ υποδεχόμενος τον Πύρρο Ιωαννίνων για την Εθνική κατηγορία στο πόλο στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας “Βασίλης Πολύμερος”. Οι “Γλάροι” είναι ανώτεροι των αντιπάλων τους και λογικά θα φτάσουν άνετα στην επικράτηση όπως έκαναν και στο ματς του πρώτου γύρου.
Ο ΟΕΑ/ΝΑΒ είναι σαφώς η καλύτερη ομάδα του 7ου ομίλου και το έδειξε κερδίζοντας εκτός έδρας και τους τρεις αντιπάλους του. Η πρόκριση στη Β’ φάση θεωρείται δεδομένη, αλλά όπως είναι λογικό οι Βολιώτες θέλουν να νικήσουν και στα παιχνίδια που θα δώσουν μπροστά στο δικό τους κοινό.
“Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι κόντρα στον Πύρρο, αφού ουσιαστικά προετοιμαζόμαστε από τώρα για τη σαφώς πιο απαιτητική Β’ φάση του πρωταθλήματος”, σχολίασε στο Magnesiasports ο προπονητής του ΟΕΑ/ΝΑΒ Νίκος Κωνσταντέλιας που δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Μάνου Καραΐσκου. Στη διάθεσή του θα είναι οι: Ρωμανίδης, Κουκορίνης, Μποκουράκης, Κούτνας, Κατσώνης, Κ. Καραΐσκος, Καραγρηγορίου, Μυλωνάς, Λεμονής, Μαλαθούνης, Σουγγάρης, Ραΐδης, Πάκος, Μαρτζούχος, Βαρβέρης, Κοζανίτης, Ζησόπουλος.
Διαιτητές του παιχνιδιού θα είναι οι Νίκος Καραγκούνης, Χρυσοβαλάντης Μπαλαμπάνης, ενώ στη γραμματεία θα βρίσκονται οι: Μαρκέλλα Λέτσιου, Έλενα Βαρούτσικου και Μαρία-Άννα Λέτσιου.
Να σημειωθεί ότι για τον 7ο όμιλο θα γίνουν μέσα στο Σαββατοκύριακο (14-15/3) και δύο ακόμη αγώνες στο κολυμβητήριο Καρδίτσας. Το Σάββατο στις 18.00 η ΑΚΑ Καρδίτσας θα υποδεχθεί τον Πύρρο Ιωαννίνων και την Κυριακή στις 14.00 θα φιλοξενήσει τον ΟΦΥ Κατερίνης. Η βαθμολογία έχει διαμορφωθεί ως εξής: ΟΕΑ/ΝΑΒ (3 αγ.) 9, ΟΦΥ Κατερίνης (4 αγ.) 6, Πύρρος Ιωαννίνων (4 αγ.) 6, ΑΚΑ Καρδίτσας (3 αγ.) 0.
Γιώργος Πέγιος

















