Κωνσταντέλιας: Το τμήμα πόλο της Νίκης θα ξεκινήσει από το μηδέν

Πως το τμήμα πόλο της Νίκης Βόλου θα ξεκινήσει από το μηδέν, δήλωσε ο νέος προπονητής του, Νίκος Κωνσταντέλιας, ο οποίος μίλησε στον Blue Heart Fm 105.1 μαζί με τον νέο έφορο του τμήματος, Ηρακλή Κοσκινά.

απομαγνητοφώνηση: magnesiasports

Ο κ. Κωνσταντέλιας επισήμανε:

«Είμαστε σε μία κατάσταση που ξεκινάμε από το μηδέν. Ήξερα τι θα αντιμετωπίσω, ήξερα πού ερχόμουν. Την κατάσταση μου την έχει εξηγήσει και ο πρόεδρος, ο κ. Φάτσης, αλλά αυτό είναι που πρέπει να γίνει αυτή τη στιγμή, να ξεκινήσουμε από το μηδέν. Δεν έχουμε άλλες λύσεις. Η ανδρική ομάδα δε θα μπορούσε να κατέβει στην Α2, γιατί διαλύθηκε εντελώς, αφού έφυγαν όλοι οι παίκτες. Πρέπει να δημιουργήσουμε κάτι από την αρχή. Αυτό το κομμάτι δε γίνεται να φτιαχτεί σε ένα-δύο χρόνια. Αυτό γίνεται σε πέντε χρόνια τουλάχιστον, για να μπορέσεις να μαζέψεις παιδιά και να μπορείς να πεις σ’ ένα βάθος πενταετίας ότι μπορεί να στηρίζεται η ομάδα σε ένα 80%, αν όχι στο 100%, στα δικά της παιδιά. Αν οι νέοι, οι παίδες και οι έφηβοι είχαν μείνει στην ομάδα, θα ήταν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και θα στηριζόμασταν σ’ αυτά με το οποιοδήποτε κόστος. Τότε, θα λέγαμε ότι ο χρόνος θα ήταν πολύ μικρότερος. Εύχομαι βοηθήσει και ο κόσμος της Νέας Ιωνίας, του Βόλου να φέρει το παιδί του στο κολυμβητήριο.

Ευτυχώς που στην Αθήνα έμαθαν τι γίνεται στη Νίκη και κάποιοι Νικιώτες θέλησαν να μας βοηθήσουν. Είχαμε μία καλή σχέση και με την Ηλιούπολη. Όταν χάνεις μία ολόκληρη ομάδα, πρέπει από κάπου να πιαστείς. Ήρθαμε σε αρχική συμφωνία με τέσσερις παίκτες της Ηλιούπολης και ελπίζουμε και δύο ακόμη να έρθουν σε μας. Έχουμε και δύο αθλητές από άλλους συλλόγους του Βόλου, που έχουν έρθει στη Νίκη και από κει και πέρα περιμένουμε δύο τρεις απαντήσεις ακόμη, ώστε εντός των επόμενων ημερών να έχουμε ένα ρόστερ τουλάχιστον δέκα ατόμων, για να μπορούμε να στηριχθούμε. Από κει και πέρα, επειδή έχουμε καλή συνεργασία με το τμήμα κολύμβησης, να μπορέσουμε να τραβήξουμε ορισμένα παιδάκια να συμπληρώσουμε το ρόστερ. Μην ξεγελιόμαστε, στόχος της ανδρικής ομάδας είναι να μείνει στην κατηγορία».

Από τη μεριά του ο έφορος του τμήματος πόλο, Ηρακλής Κοσκινάς, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Θα προσφέρω τα πάντα και θα δούμε στο τέλος τι πετύχαμε. Αυτά που έχουν γίνει εμένα  ως Νικιώτη με πεισμώνουν. Τον Νίκο (σ.σ. Κωνσταντέλια), που δεν είναι Νικιώτης, τον πεισμώνουν ακόμη περισσότερο. Δηλαδή όλοι αυτοί οι Νικιώτες αποφάσισαν μόνοι τους να πάρουν τα παιδιά και να πάνε αλλού, σε άλλη ομάδα; Εκεί είναι που “κολλάω”. Μόλις ένας γονιός μπει στο κολυμβητήριο, θα δει όλα αυτά τα παιδάκια που έφυγαν με μπουρνούζι, με σκουφάκι και με σακ-βουαγιάζ της Νίκης.

Δηλώσαμε συμμετοχή στη Β’ Εθνική και υπάρχει μία συνεργασία με την Ηλιούπολη στην Αθήνα, η οποία αναπτύχθηκε μέσω του κ. Φάτση, που γνωρίζει από τον στίβο κάποιους ανθρώπους και θα πάρουμε παίκτες κι από κει που έπαιζαν Α2».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.