Κωνσταντινέας και Κούγιας σήμερα στη «Δίκη των 28»

Για έκτη μέρα συνεχίζονται οι καταθέσεις στην «Δίκη των 28», που κατηγορούνται για το κακούργημα της αλλοίωσης αποτελεσμάτων, ενώ οι 8 εξ αυτών κατηγορούνται και για το πλημμέλημα της σύστασης συμμορίας, αδικήματα που τελέστηκαν στο διάστημα από το 2012 ως το 2015.

Λίγο μετά τις 9:00 άρχισε το δεύτερο μέρος της κατάθεσης του Πέτρου Κωνσταντινέα, που δεν είχε ολοκληρωθεί την περασμένη Πέμπτη λόγω παρέλευσης ωραρίου. Ο πρώην διαιτητής και βουλευτής θα απαντήσει στις ερωτήσεις των 28 κατηγορούμενων, ενώ θα ακολουθήσει ο Αλέξης Κούγιας, μέχρι και τις 13:00 καθώς μετά υπάρχει αποχή των γραμματέων.

«Αυτό το δικαστήριο δεν απειλείται»
Ο εισαγγελέας, Χαράλαμπος Λακαφώσης αναφέρθηκε στα απειλητικά sms στα οποία στάλθηκαν για το πρόσωπό του αλλά και τον Κωνσταντινέα, στέλνοντας μήνυμα σε όσους τα έστειλαν. Για την ακρίβεια το μήνυμα έλεγε «Δεν θα έχεις μαγαζάκι να πας. Και εσύ εισαγγελέα στοπ. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια δημόσια απειλή στα τόσα χρόνια που εισαγγελέας. Κανείς δεν αποδοκίμασε από ΕΠΟ ή κάποια άλλη αρχή του ποδοσφαίρου. Mε όση κομψότητα θα πω ότι αν πιστεύει κάποιος ότι αυτό το δικαστήριο μπορεί να απειληθεί είναι βαθιά νυχτωμένος».

Ήδη έχουν καταθέσει ως μάρτυρες κατά σειρά οι Σοφοκλής Πιλάβιος, Χρήστος Σάββας, Δημήτρης Μελισσανίδης, Γιάννης Αλαφούζος, Τάκης Φύσσας, Κύρος Βασάρας και Βασίλης Γκαγκάτσης, ενώ θα ακολουθήσει μία συνεδρίαση την επόμενη Πέμπτη (27/2) και άλλες τέσσερις έχουν προγραμματιστεί για τον Μάρτιο.

Με πληροφορίες από sportfm.gr-gazzetta.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.