Κοντά σε Ινσούα η ΑΕΚ

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Εμάνουελ Ινσούα βρίσκεται η ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός αριστερός φουλ μπακ, ο οποίος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους «κιτρινόμαυρους», που μπορεί αρχικά να έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για τον Λούνα, αλλά τελικά όπως όλα δείχνουν θα προχωρήσουν την περίπτωση του πρώην «πράσινου» άσου.

Ο Ινσούα βρισκόταν εδώ και καιρό στη λίστα των ανθρώπων της Ένωσης και τα τελευταία 24ωρα η υπόθεση έχει προχωρήσει σημαντικά.

Ο 29χρονος φέρεται να έχει ρίξει τις απαιτήσεις του και να έχει πλησιάσει στο ποσό που είναι διατεθειμένη να δώσει η ΑΕΚ και έτσι οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Ο Αργεντινός είναι ένας παίκτης ο οποίος συμπληρώνει τα χαρακτηριστικά του Λόπες αφού είναι καλύτερος στο ανασταλτικό κομμάτι και έτσι θα προσφέρει περισσότερες επιλογές στον Καρέρα.

Ο Ιταλός τεχνικός γνωρίζει καλά τι μπορεί να προσφέρει ο Ινσούα και για αυτό έχει κερδίσει πόντους σε σχέση με τον Λούνα, η περίπτωση του οποίου έχει παρουσιάσει επιπλοκές σε σχέση με το πότε θα μείνει ελεύθερος από την Λεβάντε, ενώ υπάρχει και ενδιαφέρον από άλλες ομάδες.

Ο Ινσούα κατά τη διάρκεια της τριετίας που φόρεσε την πράσινη φανέλα μέτρησε 70 συμμετοχές και είχε τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ.

Μάλιστα, επί της ουσίας θα αντικαταστήσει έναν άλλον πρώην πράσινο, τον Νίκλας Χουλτ ο οποίος είχε ακολουθήσει το ίδιο δρομολόγιο πριν από τρία χρόνια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.