Κοντά στην ΑΕ Μυκόνου ο Σάκης Τσιώλης!

Ο Σάκης Τσιώλης επιστρέφει στους πάγκους για λογαριασμό της ΑΕ Μυκόνου που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα!

Ο έμπειρος Έλληνας προπονητής που έχει ψηφιστεί καλύτερος προπονητής για τέσσερις σεζόν στην Σούπερ Λιγκ, θα κατέβει αύριο στο νησί ώστε να αναλάβει ένα ρόλο στην ΑΕ Μυκόμου που θα ξεκαθαριστεί τις επόμενες μέρες μετά την συνάντηση που θα έχει με τον πρόεδρο Αλέκο Κουκά. Στην απόφαση Τσιώλη να βρεθεί στη Μύκονο, καθοριστικό ρόλο παίζει η παρουσία του Αλέκου Κουκά που είναι προσωπικός του φίλος και είναι διατεθειμένος σύμφωνα με πληροφορίες να βοηθήσει την ομάδα στη δύσκολη προσπάθεια της Γ´Εθνικής.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, θα έχει μαζί του σε αυτή την προσπάθεια και τον Θεόφιλο Παχατουρίδη, που θα είναι κοντά στον σύλλογο μετά την αποχώρηση του Ανδρέα Σκέντζου. Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι ο Σάκης Τσιώλης ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι την προετοιμασία του ΝΠΣ Βόλος για τη φετινή αγωνιστική περίοδο 2020-21, ωστόσο μετά από λίγες εβδομάδες η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών λύθηκε.