Κοντά στην πρόκριση ο Βόλος 2004 στο Κύπελλο, κέρδισε 2-3 τις Ελπίδες

H ομάδα του Α.Σ. Βόλος 2004 στο γήπεδο της Ματαράγκας

Με 2-3 επιβλήθηκε των Ελπίδων Καρδίτσας στο γήπεδο της Ματαράγκας, που είχε πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, ο Βόλος 2004 στον πρώτο αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος, στο οποίο μετέχουν παίκτριες γεννημένες από το 2004-08. Έτσι, οι Βολιώτισσες έχουν αποκτήσει σοβαρό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς, που θα γίνει στον Βόλο στις 5 Απριλίου. Αν οι «πιτσιρίκες» της Έλενας Κουσκούνη προκριθούν, θα αντιμετωπίσουν  στον «τελικό» του τρίτου ομίλου τα Τρίκαλα, που ήταν η περσινή Κυπελλούχος και ο αγώνας θα είναι μονός και θα γίνει εντός έδρας.

Οι φιλοξενούμενες, που πήγαν με 14μελη αποστολή λόγω ιώσεων, ήταν πραγματικά χάρμα ιδέσθαι απέναντι στις Ελπίδες Καρδίτσας, έχοντας και το πλεονέκτημα ότι αρκετές απ’ αυτές αγωνίζονται και στη γυναικεία ομάδα και έχουν παραστάσεις από τη Β’ Εθνική.

Με ωραίο επιθετικό ποδόσφαιρο κατάφεραν να προηγηθούν με 0-1 στο πρώτο μέρος του 80λεπτου αγώνα (δύο 40λεπτα ημίχρονα) και να χάσουν κι άλλες τέσσερις κλασικές ευκαιρίες αυτό το διάστημα.

Το πρώτο γκολ πέτυχε στο 19’ η Σαρηγιάννη, που πήρε την κάθετη πάσα από τη Νάνου και από θέση μέσα αριστερά πλάσαρε εύστοχα. Στο 51’ οι Ε  λπίδες ισοφάρισαν με πλασάρισμα στην κλειστή γωνία της 13χρονης τερματοφύλακα Πασχαλίδη, που πρώτη φορά έπαιζε σε επίσημο ματς.

Ωστόσο δέκα λεπτά ήρθε η απάντηση μετά από ατομική ενέργεια της Κυριάκου, που πήρε την μπάλα από πίσω από το κέντρο, έφυγε μπροστά, πέρασε δύο παίκτριες, αλλά και την αντίπαλη γκολκήπερ και πλάσαρε σε κενή εστία για το 1-2. Στο 66’ έγινε το 1-3 με την Κομνιώτη, που δέχθηκε την ασίστ της Γάτου, ενώ στο 73’ διαμορφώθηκε το τελικό 2-3, χωρίς ο Βόλος 2004 να κινδυνεύσει στη συνέχεια.

ΒΟΛΟΣ 2004: Πασχαλίδη (70’ Ζαφειρίου), Σιέχου, Αδαμάκη, Ιωακειμίδου, Αλεξάνδρου, Κυριάκου, Κομνιώτη, Νάνου, Γεωργούδη, Σαρηγιάννη, Γάτου (75’ Ηλιόπουλου)

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.