Κοντά στο μπάσκετ της Νίκης ο Στάικος Βεργέτης

Τη χθεσινή προπόνηση της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου παρακολούθησε από κοντά με μεγάλο ενδιαφέρον ο Στάικος Βεργέτης.
Ο προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας βρέθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας συνοδευόμενος από τον γυμναστή της ποδοσφαιρικής ομάδας Νίκο Αθανασιάδη (ο οποίος έχει αναλάβει μέρος των πρωινών προπονήσεων και της ομάδας μπάσκετ) και τον υπεύθυνο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ΠΑΕ και παλιό αθλητή, προπονητή και παράγοντα της μπασκετικής Νίκης Βόλου, Γιάννη Καζεπίδη.
Στο τέλος της προπόνησης ο κ. Βεργέτης μίλησε στους μπασκετμπολίστες, δηλώνοντας τη στήριξή του στην προσπάθειά τους και ευχόμενος επιτυχία στους στόχους της ομάδας, ενώ  τόνισε πως όσο οι συνθήκες το επιτρέπουν θα βρίσκεται στις κερκίδες του Κλειστού στους αγώνες της Νίκης Βόλου. Είχε επίσης την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους προπονητές και τον πρόεδρο κ. Τουτουντζόγλου.
Η Δ.Ε. καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, θέλοντας να τους ευχαριστήσει για την παρουσία τους, δώρισε στους κυρίους Βεργέτη και Καζεπίδη από μια μπλούζα αποστολής της ομάδας μας και ένα εισιτήριο διαρκείας κατηγορίας Gold.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.