Κοντά στον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ο Παναθηναϊκός

TORONTO, CANADA - NOVEMBER 16: Juancho Hernangomez #41 of the Toronto Raptors dribbles the ball during the game against the Miami Heat on November 16, 2022 at the Scotiabank Arena in Toronto, Ontario, Canada. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this Photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2022 NBAE (Photo by Vaughn Ridley/NBAE via Getty Images)

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, MVP του τελικού του πρόσφατου EuroBasket είναι ο Παναθηναϊκός, θέλοντας να κλείσει τη θέση που υπήρχε στο «4» δίπλα στον Ντίνο Μήτογλου με έναν παίκτη πρώτης γραμμής, ο οποίος είναι περιζήτητος σε όλες τις μεγάλες ομάδες της Euroleague.

Ο 27χρονος φόργουορντ, που «σημάδεψε» τον περασμένο Σεπτέμβριο τον τελικό του EuroBasket με 27 πόντους (7/9 τρίποντα), οδηγώντας την Ισπανία στο χρυσό μετάλλιο απέναντι στη Γαλλία, δεν βρήκε τις προτάσεις που ήθελε στο NBA, με τον Παναθηναϊκό να του καταθέτει μία πολύ υψηλή πρόταση και να πλησιάζει πολύ κοντά στην τελική συμφωνία για να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Ο ύψους 2,08μ, πάουερ φόργουορντ αγωνίστηκε τα τελευταία 7 χρόνια στο NBA με τις φανέλες των Νάγκετς, Τίμπεργουλφς, Σέλτικς, Σπερς, Τζαζ και Ράπτορς, μετρώντας 339 αγώνες κανονικής περιόδου με μέσους όρους 5 πόντους και 3,3 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Στην Ισπανία ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έκανε το… ξεπέταγμά του στην Εστουδιάντες (2014-2016), παίρνοντας στη συνέχεια το εισιτήριο για τον μαγικό κόσμο του NBA, ενώ ήταν μέλος της Ισπανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας το 2019, όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στο EuroBasket 2017 (αργυρό μετάλλιο).

AMΠΕ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.