Κοντάκης: “Ήμασταν λίγοι και κουραστήκαμε στο τέλος” (video)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Ο τεχνικός της Αγριάς αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα του

Σαφώς στενοχωρημένος ο τεχνικός της Αγριάς Βασίλης Κοντάκης από την εξέλιξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, έκανε λόγο για την κούραση των παικτών του στα τελευταία κρίσιμα λεπτά, αλλά και για τα προβλήματα με τραυματισμούς που είχε η ομάδα:

“Κατ’ αρχάς συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την άνοδο. Εμείς ως ομάδα είχαμε τις απουσίες και τα προβλήματά μας. Ο Κουτίνας χρειάστηκε να κάνει ενέσεις για να μπορέσει να βοηθήσει έστω και λίγο.

Ήταν μία δύσκολη χρονιά με πολλούς τραυματισμούς. Όμως καταφέραμε να φτάσουμε ως εδώ και να χάσουμε τον τίτλο στο τελευταίο τρίλεπτο. Αυτό συνέβη επειδή ήμασταν λίγοι κουραστήκαμε και δεν καταφέραμε να κάνουμε αυτό που θέλαμε. Πήρα τρία τάιμ άουτ, αλλά τα παιδιά δεν μπόρεσαν να κάνουν πράξη αυτά που είπαμε. Ίσως να φταίω και εγώ σε αυτό, αλλά δεν είχα να κάνω και αλλαγές”.

Για το πρόβλημα τραυματισμού του Κουτίνα είπε: “Ο Κουτίνας έπαιξε με ένα πόδι. Και στο παιχνίδι κουτσαίνοντας πήγαινε. Δεν μπορούσαμε να τον χρησιμοποιήσουμε πολύ, αφού η υγεία είναι πάνω από όλα. Τον ευχαριστούμε και που ήρθε σήμερα…”

Τέλος, για το γεγονός ότι η ομάδα του συσπείρωσε φέτος τον κόσμο της Αγριάς, τόνισε: “Εμείς καταφέραμε φέτος και γεμίσαμε όλα τα γήπεδα. Όχι μόνο στην Αγριά, αλλά και εκτός έδρας, όπως στα Τρίκαλα οι εξέδρες ήταν γεμάτες. Ο κόσμος της Αγριάς και όχι μόνο ήθελε να δει πώς παίζει αυτή η ομάδα…”.

Γ.Π.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.