Κόντεψε να γίνει… εχθρικό το παιχνίδι της Νίκης στη Λαμία!

Tα δυνατά φιλικά για την ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου συνεχίστηκαν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, και μετά την αναμέτρηση με τον Αίολο Τρικάλων, οι παίκτες των Ανδρέα Μαύρου και Γιώργου Κοσμάτου βρέθηκαν στη Λαμία για να αντιμετωπίσουν τον τοπικό Έσπερο, τον οποίο θα συναντήσουν και στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Το τελικό 74-60 σε βάρος των «κυανόλευκων» λίγη σημασία έχει, με το προπονητικό δίδυμο της ομάδας να μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής και να δίνει την ευκαιρία στους έμπειρους παίκτες από τη μία να ξεμουδιάσουν και από την άλλη στους νεότερους να αποκτούν συνεχώς εμπειρίες εντός παρκέ για να είναι έτοιμοι για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Βέβαια οι συνεχόμενες προπονήσεις και τα δυνατά φιλικά φέρνουν και κούραση, που ήταν εμφανής στους παίκτες της Νίκης.

Ωστόσο στα πρώτα λεπτά του τρίτου δεκαλέπτου καταγράφεται το περιστατικό που σημάδεψε την αναμέτρηση, όταν ο Ψάλτου χτύπησε (χωρίς λόγο και αιτία όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της Νίκης), τον Δημήτρη Λόλα στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα το φιλικό να γίνει παραλίγο… εχθρικό(!). Ωστόσο η ψύχραιμη αντιμετώπιση από την πλευρά του Λόλα και η παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων σταμάτησε το επεισόδιο. Είναι χαρακτηριστικό ωστόσο ότι ο Λόλας μετέβη στο νοσοκομείο, αλλά ευτυχώς δεν χρειάστηκε να του γίνουν ράμματα. Πάντως, το περιστατικό αρκούσε για να επηρεάσει τη διάθεση και την απόδοση των παικτών της Νίκης, κάτι που φάνηκε στη συνέχεια της αναμέτρησης.

Πάντως τα φιλικά δεν σταματούν για τη Νίκη, καθώς δυνατοί αντίπαλοι έρχονται στο προσκήνιο και εντός της εβδομάδας. Συγκεκριμένα οι «κυανόλευκοι»  θα βρεθούν στα Τρίκαλα, με τους Ικάρους να τους υποδέχονται την Τετάρτη στο πλαίσιο της προετοιμασίας και των δύο ομάδων. Το ερχόμενο Σάββατο εξάλλου η Νίκη θα υποδεχθεί σε αναμέτρηση φιλικού χαρακτήρα τον ΓΣ Αλμυρού, που ετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.