Kόντρα ενόψει για τη Γ’ Εθνική

Περιμένουν κινήσεις ενίσχυσης οι σύλλογοι από την ΕΠΟ και την Πολιτεία...

Μία έντονη κόντρα αρχίζει να υποβόσκει στις τάξεις της Γ Εθνικής κατηγορίας, καθώς πολλοί είναι οι σύλλογοι οι οποίοι αντιδρούν στην έναρξη του πρωταθλήματος, χωρίς να έχουν οριστικοποιηθεί κάποια δεδομένα που θα επιτρέψουν την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων από τη μία (στην εποχή της πανδημίας του κορωνοϊού) και από την άλλη τη μη περαιτέρω οικονομική επιβάρυνση των διοικήσεων.

Ήδη κάποιοι σύλλογοι φέρονται έτοιμοι να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα και τους ομίλους τους, καθώς αδυνατούν όπως υποστηρίζουν να ανταποκριθούν σε οικονομικές επιβαρύνσεις που έχουν να κάνουν με την πραγματοποίηση των απαραίτητων τεστ για τον κορωνοϊό, τη στιγμή που δεν υπάρχουν όπως τονίζουν έσοδα. Κάποιοι σύλλογοι μάλιστα από τον όμιλο στον οποίο αγωνίζονται και οι ομάδες της Μαγνησίας  (4ο), ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε τέτοιες κινήσεις σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ενώ η πλειοψηφία των διοικούντων διαμαρτύρεται καθώς μπορεί να έχουν επιτραπεί προπονήσεις, ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει σε ποιο πλαίσιο θα πραγματοποιούνται αυτές, ούτε και πώς μπορεί να έρθει στο προσκήνιο η αγωνιστική δράση.

Όσον αφορά τον 4ο όμιλο, στον οποίο έχουν τοποθετηθεί οι ομάδες της Μαγνησίας, φαίνεται ότι υπάρχει μία κινητικότητα για συνεννόηση μεταξύ των συλλόγων, ώστε να προκύψει μία τελική πρόταση προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ίσως και μία επιστολή με τα ερωτήματα που θέτουν οι περισσότερες ομάδες προς την Πολιτεία.

Από την άλλη, όπως ανέφερε ήδη από χθες το «Μagnesiasports», η ΕΠΟ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο- εφόσον αρχίσει κανονικά το πρωτάθλημα- και με κατεύθυνση προς την ολοκλήρωσή του, όσες ομάδες δεν συμμετέχουν να υποβιβαστούν άμεσα στις τοπικές κατηγορίες. Η υπόθεση αναμένεται να έχει συνέχεια τις επόμενες ημέρες, και η τρέχουσα εβδομάδα θα είναι καθοριστική για τις όποιες εξελίξεις. Πάντως η πλειοψηφία των ομάδων μόνο προπονήσεις δεν έχει αρχίσει, και δεν ρισκάρει να προχωρήσει σε κάποια κίνηση πριν γίνουν γνωστές οι θέσεις ΕΠΟ και Πολιτείας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.