Kόντρα και στη διαιτησία ο Ολυμπιακός Βόλου

Δεν μπορούν να πιστέψουν τα μέλη του Ολυμπιακού Βόλου ότι οι διαιτητές χρέωσαν με δεύτερο αντιαθλητικό φάουλ τον Αναγνωστόπουλο στο παιχνίδι με τους Ίκαρους, με αποτέλεσμα ο παίκτης των «ερυθρόλευκων» ν’ αναγκαστεί να πάρει τον δρόμο προς τα αποδυτήρια, σε ένα κρίσιμο σημείο του αγώνα.

Με το σκορ 83-79, και με παίκτη διαθέσιμο λιγότερο, οι ισορροπίες άλλαξαν, και οι Βολιώτες έμειναν και από δυνάμεις. Κοιτώντας το βίντεο του αγώνα πάντως, οι παράγοντες του Ολυμπιακού Βόλου εξέφραζαν οργή, συναντώντας μία ακόμη διαιτησία που με σφυρίγματα στέρησε από την ομάδα τη διεκδίκησης της νίκης. Έτσι, άφηναν το ανοιχτό το ενδεχόμενο προσφυγής στα αρμόδια όργανα για κακή χρήση κανονισμών.

Οι «ερυθρόλευκοι» ωστόσο πάλεψαν, με τους Παρασκευά και Γκοντόπουλο να σκοράρουν, ενώ ο πρώτος ήταν και πρώτος σκόρερ της αγωνιστικής στον όμιλο της Β’ Εθνικής. Έμπειροι και δύο, και θα προτιμούσαν και οι ίδιοι προφανώς να παίρνουν κάποιες ανάσες. Αλλά ειδικά ο Παρασκευάς αγωνίστηκε 40 λεπτά και όχι μόνο άντεξε αλλά προσέφερε και πολλά!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.