Κόντρα Καρυπίδη-ΕΠΟ για την κλήρωση κυπέλλου

Αμέσως μετά την κλήρωση των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας που έφερε τον Ολυμπιακό στον δρόμο του Άρη, ο Θόδωρος Καρυπίδης έκανε δήλωση αφήνοντας αιχμή για το αδιάβλητο της διαδικασίας.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης είπε: «Κλήρωση άνευ εκπροσώπων ομάδων, δεν γίνεται πουθενά στον κόσμο. Ξεφτιλίζονται επειδή μας φοβούνται».

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης, τόνισε ότι θα έπρεπε να διασφαλιστεί το αδιάβλητο της διαδικασίας.

Σε νεότερη δήλωσή του ο κ. Καρυπίδης δήλωσε: «Δεν είναι δυνατόν να μην μπορούν να παραβρεθούν 8 άτομα στην κλήρωση τηρώντας τις αποστάσεις και τα πρωτόκολλα. Όταν μάλιστα υπάρχουν υποψίες από πριν για το αδιάβλητο της διαδικασίας. Κατάφεραν να δικαιώσουν τους καχύποπτους και να μην μπορεί κανείς να τους πιστεύει τώρα ότι κι αν λένε», τόνισε ο Θόδωρος Καρυπίδης και συμπλήρωσε: «Κάποτε τα μπαλάκια ήταν κρύα τώρα είναι ζεστά…».

Οι αιχμές που άφησε περί της διαδικασίας ο Θοδωρής Καρυπίδης προκάλεσαν την αντίδραση της ΕΠΟ.

Χωρίς να κατονομάζει, η ομοσπονδία σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για «λαϊκισμό και γραφικότητα που εξελίσσονται σε γελοιότητα» και υπογραμμίζει σε σκληρό τόνο ότι: «Με την (προ)κατασκευασμένη προσπάθεια των γνωστών κέντρων που απεργάζονται συστηματικά τη διάλυση κάθε έννοιας τάξης στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο, να αμφισβητήσουν το αδιάβλητο και την αξιοπιστία της κλήρωσης της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος -επαναφέροντας στη μνήμη μας τις αλήστου μνήμης εποχές και τις αξέχαστες μεθόδους της παράγκας-, ξεπεράστηκε κάθε όριο.

Η ΕΠΟ ξεκαθαρίζει ότι η διενέργεια της κλήρωσης χωρίς την παρουσία εκπροσώπων των ομάδων έγινε σε εφαρμογή των διατάξεων της ΚΥΑ περί δημόσιων συναθροίσεων».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.