Κόντρα στη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση ο Ολυμπιακός Βόλου

Κανονικά και χωρίς απρόοπτα κύλησε η προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου και χθες Πέμπτη ενόψει του κυριακάτικου παιχνιδιού με τον Πιερικό στο Πανθεσσαλικό. Οι απουσίες γι’ αυτό το ματς είναι τρεις και αφορούν τους τιμωρημένους Ευθυμιάδη και Μασάντο και τον απόντα εδώ και καιρό Κολημήτρα, που βρίσκεται στο στάδιο της επιστροφής μετά τον τραυματισμό του, συνεχίζοντας το ατομικό πρόγραμμα.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο γνωρίζουν ότι οι δυνατότητες του αντιπάλου τους είναι περιορισμένες και ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια, αφού ο Πιερικός έχει σκοράρει σε σύνολο εννιά ματς μακριά από την Κατερίνη μόνο δύο γκολ, έχοντας τη χειρότερη επίδοση του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής σ’ αυτόν τον τομέα, ενώ γενικότερα έχει και τη δεύτερη λιγότερο παραγωγική επίθεση με 12 συνολικά γκολ.

Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πάρουν το παιχνίδι αψήφιστα, αφού μπορεί η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα να σκοράρει πολύ δύσκολα, αλλά είναι συμπαγής στα μετόπισθεν, έχοντας δεχθεί μακριά από το σπίτι της 11 τέρματα. Επίσης, και η Αμβρακία Κωστακιών και ο Αστέρας Πετριτή, που έχουν το αμέσως επόμενο αρνητικό επιθετικό ρεκόρ μακριά από το σπίτι τους με τρία και τέσσερα τέρματα αντίστοιχα, κατόρθωσαν να σκοράρουν στο Πανθεσσαλικό παρά την ήττα αμφότερων με 3-1, επομένως όλοι οι αντίπαλοι χρειάζονται προσοχή.

Με τη νοοτροπία λοιπόν ότι όλα τα παιχνίδια κρύβουν τις δικές τους παγίδες και ότι το μεγάλο ντέρμπι με τον Απόλλωνα θα το δουν όλοι, όταν έρθει η ώρα του κι αφού κατακτηθεί το τρίποντο με τον Πιερικό, ο Ολυμπιακός βαδίζει στην τελική ευθεία για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, έχοντας ακόμη μία δυνατή προπόνηση σήμερα το μεσημέρι.

Τα εισιτήρια της Κυριακής
Οι τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Πιερικό, όπως ανακοινώθηκαν από τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, είναι οι εξής:

-Γενική είσοδος: 10€

-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€

-Άνεργοι (με την επίδειξη κάρτας ανεργίας και ταυτότητας): 5€

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα). Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 13:30.

Οι φίλαθλοι-κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold και Silver που κάνουν χρήση του παρκινγκ του Σταδίου μπορούν να σταθμεύουν μόνο στο παρκινγκ και όχι στο περιστύλιο, καθώς δυσχεραίνεται η μετακίνηση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.