Κόντρα στον Ερμή Λαγκάδα χωρίς τη μεγάλη βοήθεια του κόσμου η Νίκη

Τρεις “στροφές” πριν το τέλος του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής μπάσκετ Ανδρών, η Νίκη Βόλου πραγματοποιεί την ύστατη προσπάθειά της να σώσει τη χρονιά και στο πλαίσιο αυτού θέλει πάση θυσία το ροζ φύλλο την Κυριακή (5/5) στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, κόντρα στον Ερμή Λαγκαδά στις 17.00.

Οι κυανόλευκοι, υπάρχει ενδεχόμενο, να κερδίσουν και τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια, αλλά να υποβιβαστούν.

Άπαντες στη Νίκη στοχεύουν να παρουσιάζονται έτοιμοι αγωνιστικά και πνευματικά κάθε Κυριακή, να μαζέψουν πόντους και να κοιτούν την παράλληλη πορεία των συνδιεκδικητών του στόχου τους. Το παιχνίδι κόντρα στον Ερμή χαρακτηρίζεται για μία ακόμη φορά “ζωής ή θανάτου”.

Πλεονέκτημα για τους κυανόλευκους είναι η έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου για τους Θεσσαλονικείς κι η επιστροφή του Σάκη Κουτίνα στη δράση, ύστερα από την απουσία του στην αναμέτρηση με το Ανατόλια εκτός έδρας, πριν δύο εβδομάδες, λόγω ενός οιδήματος στο γόνατό του.

Στα αρνητικά της προσεχούς αναμέτρησης, συγκαταλέγεται η αγωνιστική… αλληλεγγύη των ομάδων της Θεσσαλονίκης (Γέφυρα και Στρατώνι επιθυμούν διακαώς ο Ερμής να φύγει με “διπλό” από τον Βόλο) και το γεγονός ότι το κλειστό της Νέας Ιωνίας δε θα γίνει η έδρα που όλοι συνήθισαν φέτος, καθώς την ίδια ώρα η ποδοσφαιρική Νίκη δίνει έναν από τους σημαντικότερους αγώνες της τελευταίας πενταετίας κόντρα στον Θεσπρωτό για τα μπαράζ ανόδου στη Football League κι έτσι η συντριπτική πλειονότητα των φιλάθλων θα ανηφορίσει για το Πανθεσσαλικό.

Όπως και να ‘χει, οι κυανόλευκοι προετοιμάζονται πάνοπλοι, αγωνιστικά και πνευματικά, για ένα ματς “do or die” την Κυριακή, στο οποίο, αν κατακτήσουν το ροζ φύλλο, θα συνεχίσουν να ελπίζουν στο δύσκολο εγχείρημα της παραμονής. Αξίζει να σημειωθεί πως, όσον αφορά τα αγωνιστικά νέα, ο πρώτος σκόρερ της Νίκης στο φετινό πρωτάθλημα, Μιχάλης Φρουσκλιάς, ταλαιπωρήθηκε από αμυγδαλίτιδα τις προηγούμενες μέρες, έχασε κάποιες προπονήσεις, αλλά την Πέμπτη ακολούθησε μέρος της προπόνησης, δείχνοντας πως δεν πρόκειται να χάσει την προσεχή αναμέτρηση με τον Ερμή.

Η είσοδος στον αγώνα θα είναι δωρεάν και θα υπάρχει απλώς προαιρετική οικονομική ενίσχυση.

Β’ Εθνική/2ος όμιλος

28η αγωνιστική

Κυριακή 5/5

Δ. Βικέλας 17.00 Φίλιππος Βέροιας-Γέφυρα

Αγρινίου 17.00 Αγρίνιο-ΧΑΝΘ

Αρναίας 17.00 Στρατώνι-Ίκαροι Σερρών

Φαρσάλων 17.00 Φάρσαλα-Ελευθερούπολη

Πεύκων 17.00 Μαχητές/Δόξα Πεύκων-Ανατόλια

Ν. Ιωνίας 17.00 Νίκη Βόλου-Ερμής Λαγκαδά

Παπαγερίδης-Παπαγεωργίου (Μόρφη Γ.)

Μακεδονικού 17.00 Μακεδονικός-Προποντίς

Κέρκυρας 15.00 Φαίακας-Έσπερος Λαμίας

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.