Κόντρα στον Όφνερ για μια θέση στα προημιτελικά του Roland Garros ο Τσιτσιπάς!

Με τον Αυστριακό, Σεμπάστιαν Όφνερ, θα αναμετρηθεί το απόγευμα (όχι πριν τις 16:30) ο Στέφανος Τσιτσιπάς, κυνηγώντας την πρόκριση στα προημιτελικά του φετινού Roland Garros!

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έρχεται… με φόρα στην αποψινή αναμέτρηση, μετά την πειστικότατη εμφάνισή του και τη νίκη με 3-0 σετ (6-2, 6-2, 6-3) κόντρα στον Ντιέγκο Σβάρτσμαν για τον τέταρτο γύρο του φετινού Roland Garros, σε μια αναμέτρηση που παρουσιάστηκε απόλυτα συγκεντρωμένος και έδειξε ικανός για… μεγάλα πράγματα!

Ο Στέφανος θα μπει απόψε στο κορτ «Σουζάν Λενγκλέν» ως το φαβορί, για να αντιμετωπίσει το νούμερο 118 στην παγκόσμια κατάταξη, ενώ σε περίπτωση που πάρει την πρόκριση, στους «8» θα βρει απέναντί του τον νικητή του ζευγαριού Αλκαράθ-Μουσέτι.

«Ήταν το καλύτερο παιχνίδι μου από άποψη αυτοσυγκέντρωσης, καθώς έπρεπε να είμαι εκεί σε κάθε πόντο, μιας και ο Ντιέγκο δε μου το έκανε καθόλου εύκολο. Έπρεπε να πάρω τα… όπλα μου και να έχω υπομονή, αυτό έμαθα σήμερα. Πιστεύω πως θα μπορούσα να είχα αποφύγει κάποια αβίαστα λάθη στο τέλος, όμως έδωσα μια σπουδαία μάχη, ιδίως προς το τέλος», δήλωσε ο Τσιτσιπάς μετά την άνετη νίκη του επί του Σβάρτσμαν.

Η φετινή είναι μόλις η δεύτερη εμφάνιση του Όφνερ στο Roland Garros, έχοντας αποκλειστεί από τον πρώτο γύρο του περσινού τουρνουά, ενώ για να φτάσει ως εδώ απέκλεισε κατά σειρά Κρέσι (3-0), Κόρντα (3-0) και Φονίνι (3-2). Από την άλλη, ο Στέφανος πριν τη νίκη επί του Σβάρτσμαν, ξεπέρασε τα εμπόδια των Βέσελι (3-1) και Μπαένα (3-0).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.