Κωπηλασία: Με 20 πληρώματα η Ελλάδα στο Βαλκανικό πρωτάθλημα

Με τη συμμετοχή 37 αθλητών που στελεχώνουν 20 πληρώματα από τα οποία 12 αγοριών και 8 κοριτσιών  ξεκινάει αύριο (Σάββατο 11/09) και ολοκληρώνεται τη Κυριακή στην λίμνη Οχρίδα Στρούγκα της Βόρειας Μακεδονίας το Βαλκανικό πρωτάθλημα που αφορά στις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων, με τις βολιώτικες παρουσίες για μία ακόμη φορά να είναι χαρακτηριστικές.

Συγκεκριμένα, για μία ακόμη φορά το δίδυμο Παπαδόπουλου-Αδάμ θα αγωνιστεί και πάλι στη Δίκωπο Άνευ Εφήβων, ενώ στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται επίσης οι Σωτηρία Μιχαηλίδη, Ευθυμία Κουκλομπέρη, Γιώργος Καρόπουλος και Βασίλης Κουτσελίνης από πλευράς ΝΟΒ-Α και η Σοφία Δαλίδου από πλευράς ΟΕΑΝΑΒ. Την αποστολή συνοδεύει ο Βολιώτης Ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Φώτου.

Επτά συνολικά χώρες παίρνουν μέρος εκτός από την Ελλάδα και τη Βόρεια Μακεδονία οι Σερβία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Τουρκία και Βοσνία-Ερζεγοβίνη, ενώ μαζί με τον Γιώργο Φώτου την αποστολή συνοδεύουν επίσης οι Άννα Ζαχαρίου, Ελίζα Στρέντζερ ως προπονήτριες και οι συνεργάτες  Γιάννης Τσαλούχος και Δάνος Φίτσιος. Αρχηγός της αποστολής είναι ο έφορος Αγώνων Κώστας Παπαγιάννης.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα ξεκινάει αύριο Σάββατο στις 09:10 ώρα Ελλάδας και περιλαμβάνει 11 αγωνίσματα, ενώ τη Κυριακή θα ξεκινήσει στις 09:00 με τα υπόλοιπα 10.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.