Κωπηλασία: Τα πρώτα βολιώτικα μετάλλια στην Καστοριά

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πανελλήνιο πρωτάθλημα κωπηλασίας στην Καστοριά με τους ΝΟΒΑ και ΟΕΑ-ΝΑΒ να καταγράφουν ήδη τις πρώτες τους επιτυχίες, σε Παίδες και Κορασίδες.

Έτσι, ήδη ο ΝΟΒΑ μετράει δύο χρυσά, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο, ενώ ο ΟΕΑ-ΝΑΒ έφτασε στην κατάκτηση δύο ασημένιων.

Στην κατηγορία Δίκωπος Άνευ (2-) Κορασίδων, οι Σωτηρία Μιχαηλίδη και Ευθυμία Κουκλουμπέρη κατέκτησαν την πρώτη θέση, με χρόνο 07:50:17. Το χρυσό πήραν επίσης στην Τετράκωπο Άνευ(4-) οι  Γιώργος Καρρόπουλος, Αλέξανδρος Γιολδάσης, Βασίλης Κουτσελίνης και Αλέξανδρος-Ιωάννης Σκράπαρης.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν επίσης στην Τετράκωπο (4+) Παίδων οι κωπηλάτες του ΝΟΒΑ Μάριος-Βασίλειος Καλαμβόκας, Φώτης-Νεόφυτος Χαντζόπουλος, Ιορδάνης Κωνσταντινίδης, Ιωάννης Μπρουσοβάνας και Αθανάσιος Μπάρδας.

Χάλκινο κατέκτησαν οι Γρηγόρης-Ραφαήλ Στεφανίδης και Δημήτρης Ζωγράφος στην κατηγορία Δίκωπος Άνευ (2-) Παίδων, με χρόνο 07:50:29.

Από πλευράς ΟΕΑ ΝΑΒ, η Σοφία Δαλίδου τερμάτισε δεύτερη στον τελικό του Σκιφ (1Χ) Κορασίδων, με χρόνο 08:12:34,ενώ στην κατηγορία Τετράκωπος Άνευ (4-) Παίδων οι Κώστας Μελαχροινάκης, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Σωτήρης Διαμαντάκος και Απόστολος-Χρήστος Παπαδόπουλος πήραν επίσης το ασημένιο μετάλλιο, με χρόνο 06:47:30.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.